Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Handemmmm çok şükür çok sevindim..
Aferin kizz iyi etmişsin.
Ezmezsen ezerler.
Rabbim yardım etmiş yine birakmamis seni boynu bükük.
Ohhhhh içim rahatladı.
Bütün takım merak icindeydik.

Halami aradim halama anlattim.Halam bunu aradi saglam saydirdi.Biz kizimizi sana kul vermedik.Cok problemin varsa gelir anasinin evine cocuguyla kocasiyla durumlarini toparlayincada ayirir evini dedi.Bu yok olmaz oyle sey falan diyip duruyodu

Rahatlamissindir güzel konusmussun esin ve KP de yanında olmasi iyi olmuş sevindim merak etmiştik sesin cikmayinca ama güzel olmus. Esin şok olmuştur senden böyle tepki beklemiyordur kesin

Handemmmm çok şükür çok sevindim..
Aferin kizz iyi etmişsin.
Ezmezsen ezerler.
Rabbim yardım etmiş yine birakmamis seni boynu bükük.
Ohhhhh içim rahatladı.
Bütün takım merak icindeydik.
Nefsim sagol kuzum.Bi hic ugruna ayri ev acma istegime bu kadar yakinken pes etmek istemedim.Hayirlusi insallah

Çok sevindim iyi olmana böyle insanlara karşı susmamak gerekiyor çünkü daha da arsız oluyorlar hep dişlerini göster böyle ben rahatladım valla

Rahatlamissindir güzel konusmussun esin ve KP de yanında olmasi iyi olmuş sevindim merak etmiştik sesin cikmayinca ama güzel olmus. Esin şok olmuştur senden böyle tepki beklemiyordur kesin
O benden bunu cooook once bekliyodu cakilim.Diken ustundeydi hep ne zamanpatliycam diye

Çok sevindim iyi olmana böyle insanlara karşı susmamak gerekiyor çünkü daha da arsız oluyorlar hep dişlerini göster böyle ben rahatladım valla
Ayyy bi bakiyo bana sanarsinki evde seytan geziyo
Catlasin hasedinden.Bende inatla guluyorum

Bu ağır yasamlardaki doktorun kitabı varmıdır demin bişey dedi
Erica zayiflamanin hayalini kuruyor ama bunun için bişey yapmiyor dedi aynı ben ama bu yıl farklı olacak

Var canım galiba geçen gün birinin elinde vardı.
Netten aratsana dil problemin yoksa alırsın.

Halami aradim halama anlattim.Halam bunu aradi saglam saydirdi.Biz kizimizi sana kul vermedik.Cok problemin varsa gelir anasinin evine cocuguyla kocasiyla durumlarini toparlayincada ayirir evini dedi.Bu yok olmaz oyle sey falan diyip duruyodu
Canim cok iyi yapmissin..esinin tutumu simdi nasıl .. kv simdi nasil davranıyor ?

Canim cok iyi yapmissin..esinin tutumu simdi nasıl .. kv simdi nasil davranıyor ?
Oyyy adam esim cok sirin bi gor sevgi pitircigi.Cunku ona dedimki banka hesabini patlattim artik paran benim hesabimda en son kalbini tutuyodu
Oburude gozuyle yiyecek beni.

Keşke halana anlatmasaydın yine de...
Eşin yanında olmuş bu sefer nasıl olsa.
Şimdi halan babanlara anlatırsa ,baban durumu öğrenince başka tatsızlıklar çıkmasa keşke...

Keşke halana anlatmasaydın yine de...
Eşin yanında olmuş bu sefer nasıl olsa.
Şimdi halan babanlara anlatırsa ,baban durumu öğrenince başka tatsızlıklar çıkmasa keşke...
Yokk kuzu halam anlatmaz asla.Esim tabi yanimda olur parasi bende toto korkusu var.

Var canım galiba geçen gün birinin elinde vardı.
Netten aratsana dil problemin yoksa alırsın.
Tibbi dil olunca anlamam zor olur diye düşündüm. Şuan Erica yi seyrediyorum çok sinir oldum çok bencil bir kadın ve hep çareyi baskasinda bekliyor ve insanlara duygu sömürüsü yapıyor. Hem diyor yardıma ihtiyacım var hem de diyetisyen gittikten sonra Meksika yemeği siparis veriyor. Bi de insanların islerini hayatlarını degistirmesini ve destek olmalarini istiyor. O kendisi bişey yapmazken baskalarinin onun için bişey yapmasını bekliyor. Akşam akşam sinirlendim. Bu kadar bencil olunmamasi gerek

Oyyy adam esim cok sirin bi gor sevgi pitircigi.Cunku ona dedimki banka hesabini patlattim artik paran benim hesabimda en son kalbini tutuyodu
Oburude gozuyle yiyecek beni.
Eeee bundan anliyorlar canim cook sevindim senin adina... insallah en kusa zamanda evini ayirir bu kabus biter canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…