Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimkide sıkıcı yana yana esime baskı yapa yapa dogunun en ucra köşesinden tayin istedik sandimki burasi daha iyi olur...inan 1 saat once bunun muhabbetini yaptık yaaa ben orada ne guzel egleniyordum niye geldik ki buraya geri dönsek :confused::confused:.. burada ev hapsi gibiyim orada arkadaslarim vardi carsi yakindi cik gez don eve burayi hic sevmedim hic :KK43:hergun evde otur yemek yap esi kizi gonder spor yap hep boyle :kusmuk:
Neresi orası o_O

Aslında senin eğlenmek için daha çok fırsatın var yeter ki iste. Eğlenceli birisin de. Bulaşık yıkama için esimle tavla oynarim kaybeden bulasik yıkar onu hep yenerim. Belki de eşim de kafa dengi ondan. Bir keresinde mp3 e şarkı yüklemeyi unutmusum sadece tek şarkı Rihanna diamond şarkısı var. 2.5 saatlik yol boyunca o şarkıyı dinledik. Her seferinde sıradaki şarkı benim şansım a olsun dedi .arabada annem sinir krizi geçirecekti hep aynı şarkıyı dinlemekten bide gaz fren olayım var her kırmızı ışıkta. Annem arabadan resmen kendini attı biz yavaslayinca dayanamadi. Eşimin 5 tane 20 yaşında yeğeni var benim favori grubum onlarla takılmayi seviyorum geri kalan çok sıkıcı içleri geçmiş resmen geçen de tatildeyiz kış tatili 1 hafta iznim ve aile toplantısı yapmışlar sanki cenaze töreni dayanamadim çocukları ogretledim lunaparka gittik inanılmaz eğlendik.

Yani kısaca hayat felsefem anılar oluşturmak kişileri anilarla hatirlamak. Babamin cenazesinde de oyleydim. Içinde kuran okunuyor gelen misafirlerden biri klozete yapismis kurtulamiyor. Gel de gülme babamın 7 mevludunu böyle hatirlarim gulumseyerek kadının kıcinı yaglamamiz gerekmisti. Klozetin ustu yapiskanliymis yazin sicakta yapiskan erimis annem de sokmus ama yapiskan cikmamis kadin da oturacak yer bulamamis klozetin ustune oturmus banyoda banyo da genis rahat rahat oturmus tabi sonra kalkamadi Çok komikti görmeniz lazim. Tüm gün aklıma geldikçe güldüm millet de benim kriz gecirdigimi düşünüp sakinleştirici veriyordu tabi ben daha çok guluyordum. Kadını her gordugumde hala gulerim allah da onu guldursun bir yetim i güldürdü
Biz de eşimle gırgır şamatayız hep ama ona gezip tozmak demiycen canını al daha iyi. Ben hep eğlendiren tarafım sanırım başkalarına eğlenceli geliyorum, heryere çağırırlar, özellikle eşimin arkadaşları kuzenleri pınarsız gelme derler hep eşime.ama benim de eğlenmeye ihtiyacım var bana da yazık:KK45::KK45:

Benimkide sıkıcı yana yana esime baskı yapa yapa dogunun en ucra köşesinden tayin istedik sandimki burasi daha iyi olur...inan 1 saat once bunun muhabbetini yaptık yaaa ben orada ne guzel egleniyordum niye geldik ki buraya geri dönsek :confused::confused:.. burada ev hapsi gibiyim orada arkadaslarim vardi carsi yakindi cik gez don eve burayi hic sevmedim hic :KK43:hergun evde otur yemek yap esi kizi gonder spor yap hep boyle :kusmuk:
Al benden de o kadar. Çalışırken de bunalıyodum işsizken de bunalıyorum her türlü başarıyorum. Gerçi gezerken de bunalıyorum. Sanırım ben bu dünyaya ait değilim:KK53::KK53:

Hişşttt ağlanmayın bakim beterin beteri var, benim Türkçe konuşacağım bile arkadaşım yok, espriler geyikler hep öksüz burda, allahtan geçen kış kardeşim geldi de 10 seneden sonra Türkçe konuşmaya başladım tekrardan , geyik yapmaya başladım, efendim espritüel kişiliğime geri kavuştum :KK9:

Back
X