duş almıcam kuzum.. baya pis pisEeee nasil dus alacan ?terli terli olmazmisin
kız ne artısı?
bu hafta sadece ada artı ile gelecek.
haftaya da sen..
başka artı yok
saydın ece mezun zaten onlar güzel eksi ile gelirse listede olacak
tabi ben de mezunum ya
he ben saydın ve ece yide
artı ile gelicek diye düşndüm
ama mzunların farklı oluyor ozman dimi
danstan pek anlamamKardiyo egzersiz ben önce salsa yapıyorum 3 parça 15 dakika sonra mekik al karın yapıyorum uygun mudur 6 yıl Latin danslari yaptım suan u uttuklarimi hatirlamaya calisiyorum
Canımsınız yaaaa@MiuLego bu sabah vermis
hahayyyyyt
saraycaSelam hatunlar ben geldim.
Menüm
Sabah (08.45) 3 dl tb ekmeği
Peynir zeytin
Oglen 12.00
Tavuk
Ayran
Akşam 18-18.30 gibi
Fırında sardalya
Salata
Su 1.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
1 saat jillian nmtz
15 dk squat mekik vs. Egzersiz
@MiuLego
@cakil80 canim saatleri bir kez senin için yazdım. Aşağı yukarı hafta içi yemek saatlerim boyle
begum75 nehirnil111 citirlar kimin grubundaydim. Bilemedim
Kiz ben yakinda olsam senin o kaynanaya bile neler ederim bi bilsenCanımsınız yaaaa
miu ya karşı nasılda savunurlarmış beni
yerim sizin ağzınızı burnunuzu.
mali bende inanılmaz şişim3 gün geçti hala adet olmadım ben yaa.Barut gibiyim,göbek aldı başını gidiyo
begum75 spor kaptanım sporumu verip kaçıyorum sayım bugün de devam ediyor 1 saat 47 dakika tempolu 225 point akşam eve gidince bayıldım direk yorgunluktan dün depoda üşüttüm ayaklarım hiç ısınmadı evde su torbasıyla yattım sadece @MiuLego Kaptanım beni hiç merak etmemişsin dün yazmamışsın küstüm işte
begum75 Eki Görüntüle 2088012
@MiuLego Eki Görüntüle 2088013
bugün kaynanannın doğum günü hiç birşey almıycamKiz ben yakinda olsam senin o kaynanaya bile neler ederim bi bilsen
Ay valla mi.ben olsam simdiye kadar coktan kesmstim hediye isinibugün kaynanannın doğum günü hiç birşey almıycam
ne yılbaşlarını,ne doğum günlerini,ne anneler gününü,ne evlilik yıldönümlerini hiçbirşeylerini boş geçirmedim ben.
Bu sefer şokları yaşayacak.
Hamile miyim acabaa
Oyyy mis kokulu cennet kokulu sıkılmistir annesi hergun ayni seyler kurs ona iyi gelir))yada dur bi iyice yerleseyim diyordur canim doğum ne zaman insallahh
ay valla felegim şaştı
uyku problemi yaşıyorum
uyuyamıyorum , sabahta kalkamıyorumm
kendime gelmek istiyorummm
gelemiyorummmmm
bugün rüyamda snei gördümAusencia
aynı binada oturyormuşuz
kapını tıklıyorum napıyosun diye
iilla içeriye gel filan
oturup kahve içtik
oglanlar oynuyorduuu ne kadar güzelll
ama ben sana aus di,yorum sen bana masumm
uyanıverdim , dedikodunun en can alıcı yerinde
bugün kaynanannın doğum günü hiç birşey almıycam
ne yılbaşlarını,ne doğum günlerini,ne anneler gününü,ne evlilik yıldönümlerini hiçbirşeylerini boş geçirmedim ben.
Bu sefer şokları yaşayacak.
bol hoplamalı zıplamalı spor yap da gelsin malim3 gün geçti hala adet olmadım ben yaa.Barut gibiyim,göbek aldı başını gidiyo
beni yeme hep onları yeCanımsınız yaaaa
miu ya karşı nasılda savunurlarmış beni
yerim sizin ağzınızı burnunuzu.
hahayyyyyt
çivili sopaymış
evet kzuum şimdilik öyle ama onu düzenleyeceğiz :)saraycanehirnil111 in takımındasın
15 dakika egzersiz tamamda jillian nmtz yi kaç la çarpıcaz bilemedim onunda zorluğu jillian level 1-2-3 gibidir heralde demi@MiuLego
@MiuLego gecmise ne kadar baktin bilmiyorum ama ben bu aksam memlekete gidiyorum
ya kuzum ben çok töleranslıyım kalp kıramıyorum kimseye kıyamıyorum.Yapılanları çok çabuk unutuyorum yediğim kazık dağları aştı ama uslanamadım bir türlüAy valla mi.ben olsam simdiye kadar coktan kesmstim hediye isini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?