Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ikizler burcu olacakkk :confused: eşimde ikizler çook değişken hahah:KK70:
Anam ikizlerdi kız , iyidir iyi ...kovalar ikizler ve terazi sever . bi çocuğumu terazi yaptım :) diğeri de ikizler nasipse

Kuzu geç kaldın kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim:eek: ama cumaya kadar yemem artık :KK52: ben sana söylediğim kilodayim, bu hala sısirdi:olamaz: ödem atıcı bisey söyle:KK45:

@MiuLego kaptan aus ne diyoooo varken ye diyo:KK53:

kim diyoooooooooo
ne diyoooooooooooo
bitter diyooooooooooo
1 kare diyoooooooooo
arada diyoooooooooooooo

Nevoşumun yeni yarışmasu başlamışşşşş Nevreste Nevreste

Ama sizin gitmeniz bakmanız yasak:sinirli:

Ama oy zamanı gidip oyumuzu veriyoruuuuz:süslü:nevoma hep destek tam destek:rapci:

nevonun artıları okudun mu sen :skandal:

Kalpten hissediyom ben
Ooyyysss operimmm :KK74::KK74:bu arada ben artik istedgim herseyi yiyorum miusum,ama beyaz ekmek yemiyorum kesinljkle.makarna da yemiyorum.onun haricinde ne yersem yiyik kilo almiyorum.yani vucudun ihtiyaci oldugu kadar iste.eskiden gece yemek yemekten kilo aliyomusum ben.mesela gunduzleri surekli o burcagin kurabisinden yedim.gunde rahat 4 5 tane yiom ama hic arti yok:KK71::KK71::KK71::KK71:

Anam ikizlerdi kız , iyidir iyi ...kovalar ikizler ve terazi sever . bi çocuğumu terazi yaptım :) diğeri de ikizler nasipse

kim diyoooooooooo
ne diyoooooooooooo
bitter diyooooooooooo
1 kare diyoooooooooo
arada diyoooooooooooooo

nevonun artıları okudun mu sen :skandal:
Hayır:skandal:
Ciddi misin:skandal:
Nevo artı mıymış:skandal:

Ooyyysss operimmm :KK74::KK74:bu arada ben artik istedgim herseyi yiyorum miusum,ama beyaz ekmek yemiyorum kesinljkle.makarna da yemiyorum.onun haricinde ne yersem yiyik kilo almiyorum.yani vucudun ihtiyaci oldugu kadar iste.eskiden gece yemek yemekten kilo aliyomusum ben.mesela gunduzleri surekli o burcagin kurabisinden yedim.gunde rahat 4 5 tane yiom ama hic arti yok:KK71::KK71::KK71::KK71:
Sevin sen sevin
O kurabilerin artısı hemen gelmez zaten
Onlar yapa dönüşünce gelir:KK51:

Sevin sen sevin
O kurabilerin artısı hemen gelmez zaten
Onlar yapa dönüşünce gelir:KK51:
Ne zaman donusur mesela mium? Ne zamandir yiom bisey yok diye.birden toplanip yaga donusmez insallah :( tuh korktum simdi..neyse sıkıntı yok miusum yola getirir beni kilo alirsam napicami soyler listeye giremesem bile beni birakmaz dimi miusumn:KK74:

Ne zaman donusur mesela mium? Ne zamandir yiom bisey yok diye.birden toplanip yaga donusmez insallah :KK43: tuh korktum simdi..neyse sıkıntı yok miusum yola getirir beni kilo alirsam napicami soyler listeye giremesem bile beni birakmaz dimi miusumn:KK74:
Yok bırakmam bebeeem
Yiceksen de 1 tane ye çokca yeme emi

26168669_153655068743882_325686277279643757_n.jpg

Back
X