- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz biz donumuza kadar çıkartıyoruz ki 100 daha eksilir mi diye hahahaKıyafetsiz tartılmadım cnm yarın son durumu yazarim
Hahaha bende öyle yapicam cnmKiz biz donumuza kadar çıkartıyoruz ki 100 daha eksilir mi diye hahaha![]()
benim yurecigim hepinize yetersadece beni sev ki.. onları sevme.. ne gerek var ki
![]()
İkram olarak ta yeşil çay Türk kahvesi brokoli karnabahar haşlama ikram ederiz artik@MiuLego diyorum ki yarin soyle listeye girerken mini party mi yapsak havai fisekler , balonlar , konfeti falan... yani boru değil ada listeye giriyor biraz havali bi giriş olsa kolu komşu beni konuşsa haaaa nedersin![]()
bende bendeayyy saydın ben de açım kuzum ama çok huzurlu mutluyum heeee
seni yirim
Eki Görüntüle 2088932
çok fazla ödem vardı demek ki konyak ta
yoksa mümkün değil
Olur iyi fikir boyle havali bi girisim olsun kizİkram olarak ta yeşil çay Türk kahvesi brokoli karnabahar haşlama ikram ederiz artik
Kiz biz donumuza kadar çıkartıyoruz ki 100 daha eksilir mi diye hahaha![]()
ama yarın cuma tartı fazla çıkarki.Bitmeye yakın iniyo ödem.kızarsınki sen banayaşasınnnnnnnnn tam gaz devam
eeee peki senin kilona ne dedi tartı iyi eksiler var dedi mi![]()
Ahu bi gun derimi bile aldiracam demisti sirf az cikayim tartida diye hahadegil mi Ada aynen yaa
![]()
yapalım kız tamammmm@MiuLego diyorum ki yarin soyle listeye girerken mini party mi yapsak havai fisekler , balonlar , konfeti falan... yani boru değil ada listeye giriyor biraz havali bi giriş olsa kolu komşu beni konuşsa haaaa nedersin![]()
@miulego![]()
Ay yaşasın janjanli olacakkkkyapalım kız tamammmm
şunlardan falan![]()
![]()
dur bakalım kaç çıkacakama yarın cuma tartı fazla çıkarki.Bitmeye yakın iniyo ödem.kızarsınki sen bana![]()
görürsün senYapamayacaksin spor ben evrene selam.soyledim önümüzdeki hafta çok yoğun olacaksin
bugün spor yapma ki zaten :)Teşekkür ederim kuzucum inş yine fazla fazla vermişimdir bu hafta akşama spor yapamadım hiç oğlan hasta olunca
yok pzts -800dü ya .ama ödem gitmez hemen diyim sarıldım dukana şeysine mecburdur bakalım kaç çıkacak
şimdiden fazla demekötüyü çağırma
iyi çıkacak bi kere![]()