Ben bugün ilk yaptım ,birini yedim ,diğerini geçince eşim geldi,yer misin dedim,yedi,laf olsun diye sormuştum aslındaBen yoğurtlu yumurta yediğimde hep böyle yapıyorum.Haşlanmış yumurtayı yiyemem herhalde
Tüm cıs ları da saymışBen trabzona geldim trabzon simidi surmene pidesi buradaki super yapan yerden bi adana yemeden doncem.ustelik bugun mevlidde kendi dagittigim misir yarmali karalahana sarmasindan bile yemedim resmen icim gitti.unuttum keske bi tabak alip eve geleydim yarin yerdim.kahvaltiya gitcez bikac gun kuymak olacak kesin.onlari da yemicem
Annem karalahana yemegi yapmis yarin ondan yerim belkim
O kadar yokki herif komple lüpletti tabağın çoğunu4 tane de benim için ye
Hemşom Cumartesi misafirim var hazırlık yapıyorum.Misafirler iptal hepsini sana yolluyorum
Yumurta demişken bugün çılbır yaptım ilk defa
Kaynayan suya kırılmış yumurtayı atıyorsun ,5 dakika sonra sudan alıyorsun ,üzerine yoğurt ,dilersen sos
Vayt aklıma getirdi,yumurtayı haşlayıp,yoğurt katıp yiyorum demişti,böyle daha kolay ve de güzel oldu
AMiiiiiiinnnnn ağzın bal yisin
Nasıl oluyor o yahu
Yakamozum tüm menülwei topladım
Seninkini de görmüştüm
Alıntıla tuşuna mı basmadı yahu acabadönüp bulcam canom üzülme
Tamammm
Menünün altına onu da ekle spor diye belirtip.. tempolu yürütüş mü normal yürütüş mü?
Tamam kuzu o zaman
Afiyet olsun...Ben bugün ilk yaptım ,birini yedim ,diğerini geçince eşim geldi,yer misin dedim,yedi,laf olsun diye sormuştum aslında
Tamam hemşom bütün randevular iptal bekliyorum
Aaa bende deniycem inşallah
Tempolu yürüyüş cnmAMiiiiiiinnnnn ağzın bal yisin
Nasıl oluyor o yahu
Seninkini de görmüştüm
Tamammm
Menünün altına onu da ekle spor diye belirtip.. tempolu yürütüş mü normal yürütüş mü?
Tamam kuzu o zaman
Ay dur aklıma getirme stres oluyom cuma günleri
AMiiiiiiinnnnn ağzın bal yisin
Nasıl oluyor o yahu
Seninkini de görmüştüm
Tamammm
Tamam kuzu o zaman
KiyamammmBen bugün ilk yaptım ,birini yedim ,diğerini geçince eşim geldi,yer misin dedim,yedi,laf olsun diye sormuştum aslında
Zaten erken kalıyorsunSabahları kurbağa kermit gibi portlek oluyom, sisiyom. Sırf tartı için 1 saat erken kalkicam, söneyim diye
Vurma vurma yarın vururuz beraberSenin mesajı görmeden ben de kırbacı vuruyordum
5:30 de kalkicam, leslie yapcamZaten erken kalıyorsunDaha da mı erken kalkacaksın
Sabahları kurbağa kermit gibi portlek oluyom, sisiyom. Sırf tartı için 1 saat erken kalkicam, söneyim diye
Ay kalpler bir5:30 de kalkicam, leslie yapcamduş kahvaltı anca işte
Çok şişirdi dostum beni. Regl de yakınÖrdeğim bu menğ güzel ki sen neden üzüldün? Perşembe menğsü mü değiiiillll ama cıs da değil hani.. sadece ödem yapar o da gider
Kalıcı kilo değil yaÇok şişirdi dostum beni. Regl de yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?