- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canımmm benimmm çok sevindim. 57 ne de çok yakışırmışIlk kiloyu ben paylaşayım
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 57.7
Fark 1.2
Yüzde 2.037
@MiuLegoWhiteblacklife @Floweroflife
tebrik ederim çakıl gayet iyi bence.Günaydın sabahın 5 inde uyandım sıfır moraller bu nasıl bişey anlamadım sanki dünya başıma yıkılmış hayırdır inşallah. Bugün cuma benim en mutlu olduğum gün olmalıydı yarın tatil. Garip geliyor bi de akşam olsaydı.
Eski kilom 87.2
Yeni kilom 86.8
Sanirim geç saatte yedigim için oldu böyle![]()
vaayyyy hızla 60 lara doğru iiinnnşalllaaahhhhİlk bildirim benden gelsin beybiler. Evden erken çıkmak zorunda kaldım o yüzden erkenden tartıldım ama yine de fena sayılmaz
Geçen hafta 73:6
Bu hafta 72.5
Fark 1.1
Yüzde 1.49
:)
yaaaa senle rolleri değiştik sen indim ben takıldımGünaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Geçen hafta : 53.4
Bu hafta : 53.2
Fark : 200
Nevreste
![]()
![]()
![]()
Sabah 6:30 da tartıldımöğlen olaydı biraz daha eksi olurdu.
hangisi eksiyi fazla getirirse o zaman tartıl fatmamAyyy annem geliyor pazara gitmeye niyetim yoktu birlikte pazara gideriz
Handecim ancak pazar sonrası tartilirim veya şimdi tartilayimmi
kız dalga mı geçiyon
la var bi bildiğimiz heralde![]()
aaaaa aklımda senin için böyle bi rakam vardı ada çok şaşırdım şu annn
ay ben spor neyim yapmadım bu hafta hiçEki Görüntüle 2089352
kızlar spor tablomuzu kontrol edebilirmiyiz?
HİPERSTARLAR
Nevreste
@eflalim
Donna_salut
nehirnil111
malipina
Whiteblacklife
SÜPERSTARLAR
hepfit
Antepia27
ecemavi
@Triplimelek Megi
@Portakal Sulu Ordek
daha mı az dıaaaaa aklımda senin için böyle bi rakam vardı ada çok şaşırdım şu annn![]()
Sali carsamba persembe 150puan begumEki Görüntüle 2089352
kızlar spor tablomuzu kontrol edebilirmiyiz?
HİPERSTARLAR
Nevreste
@eflalim
Donna_salut
nehirnil111
malipina
Whiteblacklife
SÜPERSTARLAR
hepfit
Antepia27
ecemavi
@Triplimelek Megi
@Portakal Sulu Ordek
yok yok 71 geçmişti içimden senin için. Kilonu bilmiyodum ki daha önce de ona şaşırdım. İçimden geçen rakamı görünce.Şimdi de diyorum kiiii adaaaaaa 50 ler sana yakışacak adaaaaaa innnşallaaahhhhdaha mı az dıama kilo almam gerekiyorduuuu listeye girmem için
aa aa olmaz askim once senTartıııııııı saydııııııııınnnnnnnn tartııııııııı ona göre kahvaltı yapacağım veya aç duracağım![]()
![]()
![]()
Onuda çok yaparım deynep üstüne tereyağı ve bulpiper kizart dök yoğurtla himm ben yumurtanın her turlusunu seviyorumYumurta demişken bugün çılbır yaptım ilk defa
Kaynayan suya kırılmış yumurtayı atıyorsun ,5 dakika sonra sudan alıyorsun ,üzerine yoğurt ,dilersen sos
Vayt aklıma getirdi,yumurtayı haşlayıp,yoğurt katıp yiyorum demişti,böyle daha kolay ve de güzel oldu![]()
ye ye kıyamam kuzuma yap kahvaltıyı göm ekmekleri kekleri hadi kuzumaa aa olmaz askim once sen
bende ac acina seni bekliyorum![]()
Çok güzel oluyor nevo diyetteyim diye sossuz yapıyorum yoksa tereyağı bulpiper nane kızdırıp dokte ye üstüne varya efsaneBen yoğurtlu yumurta yediğimde hep böyle yapıyorum.Haşlanmış yumurtayı yiyemem herhalde![]()
wc wc biraz daha beklicembekleme sen paylaş bence
listeye girecen mi bu hafta![]()
canım inşallahhhhhhyok yok 71 geçmişti içimden senin için. Kilonu bilmiyodum ki daha önce de ona şaşırdım. İçimden geçen rakamı görünce.Şimdi de diyorum kiiii adaaaaaa 50 ler sana yakışacak adaaaaaa innnşallaaahhhh![]()
liste sana iyi gelecek ama banawc wc biraz daha beklicem
Ben bilmem patron bilir@MiuLego
once senye ye kıyamam kuzuma yap kahvaltıyı göm ekmekleri kekleri hadi kuzumtartılırsın bi ara
![]()