Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ilk kiloyu ben paylaşayım :rolleyes:
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 57.7
Fark 1.2
Yüzde 2.037:KK71:

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @Floweroflife
tebrik ederim canımmm benimmm çok sevindim. 57 ne de çok yakışırmış :KK28:

Günaydın sabahın 5 inde uyandım sıfır moraller bu nasıl bişey anlamadım sanki dünya başıma yıkılmış hayırdır inşallah. Bugün cuma benim en mutlu olduğum gün olmalıydı yarın tatil. Garip geliyor bi de akşam olsaydı.

Eski kilom 87.2
Yeni kilom 86.8

Sanirim geç saatte yedigim için oldu böyle :işsiz:
tebrik ederim çakıl gayet iyi bence. :KK60:

İlk bildirim benden gelsin beybiler. Evden erken çıkmak zorunda kaldım o yüzden erkenden tartıldım ama yine de fena sayılmaz :-)

Geçen hafta 73:6
Bu hafta 72.5
Fark 1.1
Yüzde 1.49

:)
vaayyyy hızla 60 lara doğru iiinnnşalllaaahhhh :KK68:

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Geçen hafta : 53.4
Bu hafta : 53.2
Fark : 200

Nevreste Nevreste :KK3: :KK3: :KK3: :KK3:
Sabah 6:30 da tartıldım :KK43: öğlen olaydı biraz daha eksi olurdu.
yaaaa senle rolleri değiştik sen indim ben takıldım :( tebrik ederim nefsiiiimmm benimmm :KK68:

7.takım hiperstar-süperstar.webp

kızlar spor tablomuzu kontrol edebilirmiyiz? :KK31::KK31::KK31:
HİPERSTARLAR
Nevreste Nevreste
@eflalim
Donna_salut Donna_salut
nehirnil111 nehirnil111
malipina malipina
Whiteblacklife Whiteblacklife

SÜPERSTARLAR
hepfit hepfit
Antepia27 Antepia27
ecemavi ecemavi

@Triplimelek Megi
@Portakal Sulu Ordek

daha mı az dı :oops::oops: ama kilo almam gerekiyorduuuu listeye girmem için
yok yok 71 geçmişti içimden senin için. Kilonu bilmiyodum ki daha önce de ona şaşırdım. İçimden geçen rakamı görünce.Şimdi de diyorum kiiii adaaaaaa 50 ler sana yakışacak adaaaaaa innnşallaaahhhh :rolleyes::rolleyes:

Yumurta demişken bugün çılbır yaptım ilk defa :kk77:
Kaynayan suya kırılmış yumurtayı atıyorsun ,5 dakika sonra sudan alıyorsun ,üzerine yoğurt ,dilersen sos:kk77:
Vayt aklıma getirdi,yumurtayı haşlayıp,yoğurt katıp yiyorum demişti,böyle daha kolay ve de güzel oldu:KK45:
Onuda çok yaparım deynep üstüne tereyağı ve bulpiper kizart dök yoğurtla himm ben yumurtanın her turlusunu seviyorum

yok yok 71 geçmişti içimden senin için. Kilonu bilmiyodum ki daha önce de ona şaşırdım. İçimden geçen rakamı görünce.Şimdi de diyorum kiiii adaaaaaa 50 ler sana yakışacak adaaaaaa innnşallaaahhhh :rolleyes::rolleyes:
canım inşallahhhhhh :dua::dua::dua::dua: aslında vücudum hemen kilo almıyor ama geç veriyor tek sıkıntı bu... bu hafta neler yedim bi Allah bilir bide ben... üstelik yarın regli günüm normalde ve wcsiz tartıldım ....

Back
X