- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
gel gel katıl listeye bende katıldım bugün party varrrrrkuzum söz veriyorum sorumluluklarımı yerine getirecem.sorumluluk almadan yapamıycam.75.8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel gel katıl listeye bende katıldım bugün party varrrrrkuzum söz veriyorum sorumluluklarımı yerine getirecem.sorumluluk almadan yapamıycam.75.8
biz seninle morti olamıyoruz ebedi orti olalım.dürtelim birbirimizi.bide spor mortisi olalım bak onu iyi oluyoruzgel gel katıl listeye bende katıldım bugün party varrrrr![]()
Haftaya 56 oliciiikktebrik ederim canımmm benimmm çok sevindim. 57 ne de çok yakışırmış
tebrik ederim çakıl gayet iyi bence.
vaayyyy hızla 60 lara doğru iiinnnşalllaaahhhh
yaaaa senle rolleri değiştik sen indim ben takıldımtebrik ederim nefsiiiimmm benimmm
![]()
Eki Görüntüle 2089352
kızlar spor tablomuzu kontrol edebilirmiyiz?
HİPERSTARLAR
@Nevreste
Nego
@Donna_salut
nehirnil111
@malipina
@Whiteblacklife
SÜPERSTARLAR
hepfit
@Antepia27
@ecemavi
@Triplimelek Megi
@Portakal Sulu Ordek
evet seninle morti olamıyoruz iyi gelmiyor bize ama sporda morti olalım anammm seni beklerdim ne kadar yaptı acaba diyeeebiz seninle morti olamıyoruz ebedi orti olalım.dürtelim birbirimizi.bide spor mortisi olalım bak onu iyi oluyoruz
Günaydın kızlar ben de kilomu paylaşaym
Pzrtsi sabah 62.8
Bu sabah 62.5
Fark 300 gr
Daha fazla olabilirdi ama regl olcm 1 2 güne onun şişliği.
Haftaya daha iyi olur inş
67.7Tartıldım tahminim doğru. Üç dört gün kaçamak, sonrasında sporsuz hafta, uykusuz bir hafta, hala ödemi.
Hiç yazmıyım tahminleri alayım , iki haftada ne olmuş olabilir![]()
olmaz mıııııı spor listemiz var bu akşam lesliye başlaaaaaaspor listesi var mı spor listesi![]()
hesapladım canom şimdiayyyy biraz takım havası teneffüs etmek bile bi enerci verdi walla.hadi bismilllah.
Miucum bişy sorcam adacm yanlş anlama senn içn demiyorm genel yarışma kuralı bakımından.ada81 (67.6/71.2/+3.6/-%0.19) 523. Etapta izne ayrılan üye a/2 ekstrem kuralına göre geri döndü. Yüzdesi 28’e bölündü.
bak hele şuna![]()
Aaa hadi ya bay uzakmis :) camiye yakın ilk okul benim evin orda kız lisesi var .Eşimin ilk görev yeri taslak ilkogretim okulu uskudardan oraya giderdi hep
Bolca ödem yapmışım maalesefneyse bacak kası yapmışsındır![]()
kuzum şöyle ki:Miucum bişy sorcam adacm yanlş anlama senn içn demiyorm genel yarışma kuralı bakımından.
Hani bu yüzdeler yarıya 28 e filan bölünüyor ya
Ceza olması bakımından mı?
Eğer ceza ise artı çıkanlarınkinin bölünme değil de çarpılması gerekmez mi?
Çünkü bölününce değer azalıyor.
Onu merak ettim.
Tebrikler mortim ama üzgünüm yenildin
ozaman dansolmaz mıııııı spor listemiz var bu akşam lesliye başlaaaaaa![]()
53 görme de nilişkom bu hafta 52.5 lara düşersin ki yine sen@MiuLego kaptanım benden az kötü haberler var dün akşam ayıptır söylemesi köfte yaptım o da az tuzlu olmuş 1 lt su içsem de anladım o şişirdi bir de wc ye çıkamadım bugün geldim burada çıktım şaka gibi ama yapacak bir şey yok iş yerine gelmek zorundaydım52.9 +300 korumadayken ve yılbaşı atlatmış biri olarak normal tabi önemli olan 53 rakamını görmemek ama tabi 1 hafta daha yalan oldu 51 hayalim ama o buraya gelecek
![]()