Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum söz veriyorum sorumluluklarımı yerine getirecem.sorumluluk almadan yapamıycam.75.8
gel gel katıl listeye bende katıldım bugün party varrrrr
tatice_08-gif.1319570

tebrik ederim canımmm benimmm çok sevindim. 57 ne de çok yakışırmış :KK28:

tebrik ederim çakıl gayet iyi bence. :KK60:

vaayyyy hızla 60 lara doğru iiinnnşalllaaahhhh :KK68:

yaaaa senle rolleri değiştik sen indim ben takıldım :KK43: tebrik ederim nefsiiiimmm benimmm :KK68:
Haftaya 56 oliciiikk:KK200:

Eki Görüntüle 2089352

kızlar spor tablomuzu kontrol edebilirmiyiz? :KK31::KK31::KK31:
HİPERSTARLAR
@Nevreste
Nego Nego
@Donna_salut
nehirnil111 nehirnil111
@malipina
@Whiteblacklife

SÜPERSTARLAR
hepfit hepfit
@Antepia27
@ecemavi

@Triplimelek Megi
@Portakal Sulu Ordek

Doğru bebisim :KK60:

Günaydın kızlar ben de kilomu paylaşaym
Pzrtsi sabah 62.8
Bu sabah 62.5
Fark 300 gr
Daha fazla olabilirdi ama regl olcm 1 2 güne onun şişliği.
Haftaya daha iyi olur inş
:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:süper regl ödemine rağmen
Tartıldım tahminim doğru. Üç dört gün kaçamak, sonrasında sporsuz hafta, uykusuz bir hafta, hala ödemi.
Hiç yazmıyım tahminleri alayım , iki haftada ne olmuş olabilir :işsiz:
67.7:KK14:

ayyyy biraz takım havası teneffüs etmek bile bi enerci verdi walla.hadi bismilllah.
hesapladım canom şimdi
0.31 eksi getiriyorsun:KK14:duruma bakıp bu hafta ya da haftaya alıcam emi
haftaya alçaksam çok kilo verme bu hafta :eek: sonraki haftaya lazım olucuk

ada81 (67.6/71.2/+3.6/-%0.19) 523. Etapta izne ayrılan üye a/2 ekstrem kuralına göre geri döndü. Yüzdesi 28’e bölündü.

bak hele şuna:KK59:
Miucum bişy sorcam adacm yanlş anlama senn içn demiyorm genel yarışma kuralı bakımından.
Hani bu yüzdeler yarıya 28 e filan bölünüyor ya
Ceza olması bakımından mı?
Eğer ceza ise artı çıkanlarınkinin bölünme değil de çarpılması gerekmez mi?
Çünkü bölününce değer azalıyor.
Onu merak ettim.

@MiuLego kaptanım benden az kötü haberler var dün akşam ayıptır söylemesi köfte yaptım o da az tuzlu olmuş 1 lt su içsem de anladım o şişirdi bir de wc ye çıkamadım bugün geldim burada çıktım şaka gibi ama yapacak bir şey yok iş yerine gelmek zorundaydım:KK60: 52.9 +300 korumadayken ve yılbaşı atlatmış biri olarak normal tabi önemli olan 53 rakamını görmemek ama tabi 1 hafta daha yalan oldu 51 hayalim ama o buraya gelecek :mapus::KK15:

Miucum bişy sorcam adacm yanlş anlama senn içn demiyorm genel yarışma kuralı bakımından.
Hani bu yüzdeler yarıya 28 e filan bölünüyor ya
Ceza olması bakımından mı?
Eğer ceza ise artı çıkanlarınkinin bölünme değil de çarpılması gerekmez mi?
Çünkü bölününce değer azalıyor.
Onu merak ettim.
kuzum şöyle ki:

bu kural epey konuşuldu.. artılar da eksiler de bölünüyordu eskiden.. sonra kural değişti.. eğer listede iken kilo bildirimi yapmadıysa üye.. ertesi hafta da artı geldiyse onunki bölünmüyor kalıyor öylece artık.. ekside ise ama bölünüyor..

bu ekstrem durum ya.. bunda bölünüyor..

@MiuLego kaptanım benden az kötü haberler var dün akşam ayıptır söylemesi köfte yaptım o da az tuzlu olmuş 1 lt su içsem de anladım o şişirdi bir de wc ye çıkamadım bugün geldim burada çıktım şaka gibi ama yapacak bir şey yok iş yerine gelmek zorundaydım:KK60: 52.9 +300 korumadayken ve yılbaşı atlatmış biri olarak normal tabi önemli olan 53 rakamını görmemek ama tabi 1 hafta daha yalan oldu 51 hayalim ama o buraya gelecek :mapus::KK15:
53 görme de nilişkom bu hafta 52.5 lara düşersin ki yine sen:KK19:

Back
X