- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aha çiğ çiğ yiyeceğim iki kişi geldi karşıma
tamam
Nare83 ve @ada81
Whiteblacklife &
hepfit e karşı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha çiğ çiğ yiyeceğim iki kişi geldi karşıma
tamam
Nare83 ve @ada81
Whiteblacklife &
hepfit e karşı
![]()
Ben vurdugumda kusmeyecekseniz olur![]()
He balım he şuan itibariyle 600 pointim var
aldım tabi söke sökeeeeee
%3 yüzdem
galiba yendim heeeeeeeeeeeeeeeeeee
yapmadım öğle arası dışarı çıkmam gerekti evde yapıcamyencem seni ki bu hafta
![]()
1 haftadır hayalini kuruyordum cuma sabahı yiyim dedimAcele yok balım bu hafta sıkı tutar güzel spor yaparsan 2 kilo garanti bak en güzel kilo regl sonrası gider ki bugün ki ciss gordummmm işte onu yapmadan lazimmmm
Ağlama kıyamam bak güne bob marleyle başladım ibrahim tatlısesle devam ediyomtamam o zamannnnnnnnnnnnnnnn![]()
tamamm.akşamki içli köfteleri de iptal ettim zaten
Yeme yedinde ne oldu ne değişti ne kazandın sanki ne oldu yedin bitti ağzında tadı bile kalmadı yağ olarak sana geri dönmek dışında fururum seni1 haftadır hayalini kuruyordum cuma sabahı yiyim dedim![]()
TemaaaammmAha çiğ çiğ yiyeceğim iki kişi geldi karşımahepfit eğer bugünden sonra bir tane cisss ye gomerim seni buralara demedi deme şuan itibariyle ortimsin bakkk
yok küsmeyiz canımmmm
kaçamak yapana sopa var![]()
tamam
Nare83 ve @ada81
Whiteblacklife &
hepfit e karşı
![]()
Ben varım istiyon mu?ay ben kim mort etsem acaba
bi morti bulsam kendime
ada diycem de ay ben onla morti olamıyorum yaaaaa@ada81
tam morti olcam bi gülme geliyor ahahaha
Hepfit adanın 1 kilosu odem ona önlem almamız lazım en az 2 kilo vermen lazım bak bizim yuzdemiz yüksek bunu avantaja donuaturmemiz lazimTemaaaammm
![]()
Aussss yaaakız safım benim
bari vaytla biriniz
hepfitle diğeriniz olaydı orti![]()
Ağlama kıyamam bak güne bob marleyle başladım ibrahim tatlısesle devam ediyom![]()
Tamam orti yemem, bi adet masum la ada var onları yerim haftayaYeme yedinde ne oldu ne değişti ne kazandın sanki ne oldu yedin bitti ağzında tadı bile kalmadı yağ olarak sana geri dönmek dışında fururum seni
İşte bu akşama lessie 3 mil daha bekliyorum senden bak cumartesi pazar diye salmiyoruz
Tamam orti yemem, bi adet masum la ada var onları yerim haftaya![]()
Aus sus sus yürek yedilerkız safım benim
bari vaytla biriniz
hepfitle diğeriniz olaydı orti![]()
gülme kız modum tepetaklak oldu resmen
Tamam orti yemem, bi adet masum la ada var onları yerim haftaya![]()