- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende ama kemik aldirmam lazım 4 kilo veriyor hatunnnn
ben dedim onlara insan yahu dedim ... kaynanası olan android olur mu dedim
şaka bi yana da bile bile lades demek istemiyorlar da ... dediğim gibi %2 çok kolay yenilebilir ... ben olsam mesela çiğ çiğ yerdim seni
kimi istiyon sen morti de hele , gidip isteyeyim Allahın emri ile
Tabisi seni kayıramazdık bir de gözümden kaçmadıysa tek artı gelen sensincaniler hemen de tetikte bekliyolarmış
ben her hafta 1 kilo üstü verdim canım ondan öyle diyolarkız benim hakkimdadami öyle düşünüyorlar yoksa
iner de mi,insan 3 günde bi kilo almış olamaz demi almamışımdır kesin dimi yaa
Merhaba kizlar. Nasilsini ?
Kaptanim @MiuLego
Ausencia
Whiteblacklife
ada81
malipina
hepfit
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
Shut Up
@saydin78
@cakil80
Sizi seviyorum
Herkese etiketleyemedim galiba. Ama hepinizi seviyorum
Beni etiketlememişsin mesela nasıl unutursunSizi seviyorum
Herkese etiketleyemedim galiba. Ama hepinizi seviyorum
Tebrikler kuzum inşallah haftaya daha da görürsün sen merak etme 2li rakamlar hoşgelmiş
Dur vurmadan gitmeTek artı gelen sensin regliden de olsa vurmalıyım Yanımdaki beyazlı Begüş hiç acımaz haaa begum75
Eki Görüntüle 2089474
hayır bu hafta bonuslayımbu hafta miu orti olacakmış benimle
haftayada ada olabilir hepfit olabilir
sen seç anne hangisini alak
vuracam kıbacı vuracam kırbacı
waytım kilo falan alma canım öyle ortilik olmazBen olurum senle ama bir iki kilo alıp öyle gelmem lazım.karsina yoksa yenilirim bende yenilmeyi sevmiyor um
Buralardayim sayilir. Hergun okuyorum yazdiklarinizi. Spor da yapiyorum her gun. 30 dak bolgesel hem de Jillianbacinin yaptiklarini bir araya toplayip yapiyorum, haftada 5 gun de 3 mile Leslie yapiyorumNerelerdesin sen bakayimmmm
Kız maşallah sana o zmnben her hafta 1 kilo üstü verdim canım ondan öyle diyolar
hatta bazen yaratık olduğumu başka evrenden olduğumu falan insan değilsin sen gibi laflarla iyice gazlıyolar beni
bu hafta miu orti olacakmış benimle
nerdesin sen hoşgeldinMerhaba kizlar. Nasilsini ?
Kaptanim @MiuLego
Ausencia
Whiteblacklife
ada81
malipina
hepfit
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
Shut Up
@saydin78
@cakil80
ivitt malesef.hem de morti olduğumuz hafta verdi o kiloyu utanmadan.ben 1,6 verdim o 3,9 verdi android kendisi4 kilomu
Ne olacak be veririz beraberwaytım kilo falan alma canım öyle ortilik olmaz
Nasıl vermiş cnm o kadar kiloivitt malesef.hem de morti olduğumuz hafta verdi o kiloyu utanmadan.ben 1,6 verdim o 3,9 verdi android kendisi
Kilo almadim. Yediklerime dikkat ediyorum sayilirDonna_salut neler yedin içtin , ne hallerdesin de hele ?
ben dedim onlara insan yahu dedim ... kaynanası olan android olur mu dedim
şaka bi yana da bile bile lades demek istemiyorlar da ... dediğim gibi %2 çok kolay yenilebilir ... ben olsam mesela çiğ çiğ yerdim seni
kimi istiyon sen morti de hele , gidip isteyeyim Allahın emri ile
Sen bi haftaya da kilo ver de! Ilk hafta bende 3 kilo verdim, önemli olan sonraki haftalarkız benim hakkimdadami öyle düşünüyorlar yoksa
bu hafta miu orti olacakmış benimle
yok kuzum sen yinede almaNe olacak be veririz beraber
Aha sen shut up morti olsana kilon aynı sende iyi veriyorsun beslenme şekliniz benziyorNasıl vermiş cnm o kadar kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?