Ben değilde sen olmuşsunlan beğene beğene geliyorum ..az önce kendi mesajıma beğen butonu arıyorum ..bi de yok diye kızıyorum
Ise yaramadi mi amaaa nasillll sevdirdim kendimi hehehehehehee....
Hep miu mu sevilcek biraz da ben sevilem .....
Sağol ausum..sn nasılsın Nasıl gidiyor hamilelik :))
BEnim yol tek canım o yüzden sapamıyorum
hep hamilelikten seninkilan beğene beğene geliyorum ..az önce kendi mesajıma beğen butonu arıyorum ..bi de yok diye kızıyorum
Özümüze dönersek...öhöm....
malipina ne zamandir diycem unutuyorum.
Dukan cayina ara ver biraz kuzu hic bir kür uzun sureli yapilmiyor.
Onunda zarari olur.
Hadi ben kaçar
Yarın için hepinizin yüzü gülsün inş ..
Ben kilo korusam bu haftalarda yetecek
yok kuzum her gün içmiyom sadece salı çarşamba perşembeleri.başka gün yok.sağol düşündüğün için bebeemÖzümüze dönersek...öhöm....
malipina ne zamandir diycem unutuyorum.
Dukan cayina ara ver biraz kuzu hic bir kür uzun sureli yapilmiyor.
Onunda zarari olur.
lan beğene beğene geliyorum ..az önce kendi mesajıma beğen butonu arıyorum ..bi de yok diye kızıyorum
1 litre max suBeyaz ekmek pide hayır meyveli soda hayır paket gıda hayır canım pide yerine tb ekmeği meyveli soda yerine sade soda meyvelide şeker var kullan balım su yazmamissin iciyorsun demi ama yinede senin eski menulere Gore güzel menü canim
hadi yazsanaaaa seni bekliyorum
Sordum ,meğer ikisine değil,hepsine öyle yazmış,herkese mavi boncuk dağıtmış,diğer üyeler yazdı bizim konumuza da yazdı diye,Ve bitmedi Lisa da konuya yazdı yaparsın aşkım diye,galiba Kazen de mi börek yapıyor ne
Yok balım gelenleri yorumladik zaten vermeyenlere de sopa verip görmediğimiz varsa ses verir zatennnnVaytımmmmmmmmm menü eksiğimiz yok demi balım
Öpüyom çok
AHahahahaha ahahahahahahah bonus yaHey dj bide bonus icin cal lan elinemi yapisir
Cok sevdim sarkiyi....amin ya rabbi
Tamammm :)Anladım canım o zaman hafta içi sakatat ye balım perşembe günleri karbon minimum ertesi gün tartı olduğu için balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?