- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Saol canimTebrikler kızlar,harikasınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canimTebrikler kızlar,harikasınız![]()
Senle listede için konuşacak canım bekle olur muÖğleden sonra burdayım ne işi var ki miusun benle![]()
Tebrikler çakılKilomu yazim aksam gelirim
Eaki kilom 86.8
Yeni kilom 85.7
Fark 1.1
Yuzdem 1.1×100/86.8 mi sincik hesaplamam
Ozaman yuzdem 1.26 yapiyorrr sarayca sen kacsin dietin ne sonuc verdi ay catlarim meraktan sindi
Sarayca @MiuLego
Melegiimm22 @Esra_4378
Oooo nasil yani ben kimlerin arasina girmisim boyle rekabet fena ben daha cok spor yapsam iyi olacak
Söyleme ,portakal meraklansın ıh hı hıhhe saydını ben öğrendim de ondan onu saymadım![]()
Tebrikler cakilim aynen devam ama mortilerim çok sağlam daha sıkı tutmak lazımKilomu yazim aksam gelirim
Eaki kilom 86.8
Yeni kilom 85.7
Fark 1.1
Ozaman yuzdem 1.26 yapiyorrr sarayca sen kacsin dietin ne sonuc verdi ay catlarim meraktan sindi
Sarayca @MiuLego
Melegiimm22 @Esra_4378
Kilomu yazim aksam gelirim
Eaki kilom 86.8
Yeni kilom 85.7
Fark 1.1
Sarayca @MiuLego
Melegiimm22 @Esra_4378
Haslanmis geldin tatlım gecmis olsun babacıgına canım cok sevindim yumusamasuna da formasyonun da hayırlı olsun kuzum meslektaş olduk heSelamlaaaar
İğde dalı ayağınıza geldi hanııııııııııııııııııııııım
Cuma cuma kilo verenlerden rol çalmadan kısaca yazayım şuracığa
Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galibaHaftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen
Bunun dışındaaaaaaa ay cidden çok özledim yav. 50kez aynı şeyi yazdım ama öyle.
Ula @MiuLego
@Ausencia Sana da gocaman öpücükler anniş
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle![]()
Olsun mortim yine güzel devami kat kat gelir inşaAllahKilomu yazim aksam gelirim
Eaki kilom 86.8
Yeni kilom 85.7
Fark 1.1
Sarayca @MiuLego
Melegiimm22 @Esra_4378
Ahaa tamam whitmSenle listede için konuşacak canım bekle olur mu
Aha igdem gelmiş hosgelmis güzel haberler getirmis ortmenim benim
hayriiişiyi olmana sevindim dostum, öğretmenliğin hayırlı olsun
, babanda yumuşamış
, yumuş deyince aklıma
Ausencia geldi
öpüldün şeker
![]()
Ne güzel sürpriz bu ,hoşgeldin ,sahiden de hoşgelmişsin
Öğretmenliğin hayırlı olsun,sıkıntıların gitmiş ne güzel...
igdedali canommmmmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel haberlerle gelmişsin sen .. babacığına tekrar geçmiş olsun , yuuşamasına da sevindim çok ...desene yakında düğün var
öğretmenlik için de kocaman tebrikler
kilonu sormuyorum hiç![]()
Haşlanmış değil kız kavurmam eyi olur benimHaslanmis geldin tatlım gecmis olsun babacıgına canım cok sevindim yumusamasuna da formasyonun da hayırlı olsun kuzum meslektaş olduk he![]()
Söyleme ,portakal meraklansın ıh hı hıh![]()
Cumamız hayrolsun hanımlar
Hayirli cumalarCumamız hayrolsun hanımlar
Eki Görüntüle 2092966 oyle iste ablacimm sen nasilsin ne var ne yo![]()
Konyalim şimdi balım deneme süren doldu seninAhaa tamam whitm![]()
Ahaa tamam whitm![]()
Aus stresten mi koşturmadan mı yol ödemimiydi geçen hafta 60'ı gördüm tartıda. Bir ödem ki yüzüm baklava tepsisi kadan olduydu. Abbooo bi moralim bozuldu. Hayır yiyordum ama o kadan da değildi. Nası canım sıkıldı... Sonra bi baktım halam gelmiş 10 gün erkenden. Kız hiç bişe yapmadım kilo insin diye. rutine geri döndüm sadece. Dün bi tartılam dedim. 56.7 yim ehe ehe ehe![]()