Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

oooooooo süper haberler banu :halay:

en güzeli yağdan gidişler ....

hadi terk eyle şu 80 leri artık :halay::halay::halay::halay: 79.9 görünce gerisi çorap söküğü beee :rapci::rapci:

ooooooooooooo balık burcu musun sen ? Bonus Bonus :KK53:

ya sizin takım yüzdenizi de gördüm , az daha kıpraşma lazım size :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Efendim aus :KK53:

images (12).webp

Onun yaşı kurtarmaz ,ben varım izleyen ,aynı uzun saçlı bacısı vardı,aslında O da kendisiydi de,filmde bacısıydı,eniştesiyle evlenmişti:confused:

Yalan Rüzgarı nı da izler miydin?:KK45:

İyi akşamlar ,kilon kaç?:KK45:

he kız bu bi odada saklanıyordu ...yüzüne bişey olmuştu da ... kardeşi o yerine geçmişti di mi :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

oooooooo süper haberler banu :halay:

en güzeli yağdan gidişler ....

hadi terk eyle şu 80 leri artık :halay::halay::halay::halay: 79.9 görünce gerisi çorap söküğü beee :rapci::rapci:

ooooooooooooo balık burcu musun sen ? Bonus Bonus :KK53:

ya sizin takım yüzdenizi de gördüm , az daha kıpraşma lazım size :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Heee Hamsi gibi :D kımıl kımıl zaten halimden de belli değilmi :D

Az daha değil odunla kovalasam yine size yetişemeyiz :D :D :D
Neyse haftaya daha güzel olur inşallah ;) açıkçası derece pek benim umurumda değil yeterki herkes şu kilolardan kurtulup fit ve sağlıklı olsun ama tabi derecede insana gaz veriyor :D

Kızlar bi sorum olacak özür dileyerekten

Kabizlik normal ama buyuk wc yaparken hic sümüksü bise gelen oldumu ? Normalmi gelmesi?

Cok özür dileyerekten soruyorum :KK43:

Canım eğer üst solunum yollarını üşüttüysen abdestinle birlikte balgan sökebilirsin ;) benimde bir keresinde olmuştu hatta bende senin gibi şaşırdım ama iki üç güne geçti ;)
Çok pohtan mevzuyla boşver karıştırma :D :D :D

Ausencia Ausencia izlememmi yamuk gozlu emilyo vardi anasi bernarda :KK70:

oynakbasi34 oynakbasi34 balik burcu hatunusun demek :KK68: nasilda iyi biliyorum sence neden :KK53:

Tabiki sende balıksın da ondandır :KK48:

İyi aksamlar
Menu paylaşım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik 1 tk fıstık ezmesi

Ogle 6 kucuk yaprak sarma salata 1 bardak ayran

Ara 1 ev yapımı baklava

Aksam 2 yk bulgur pilavı 5 yk nohut yemegi 1 bardak ayran

Spor 3 mile @MiuLego

Amacım porsiyon kontrolu kızlar artık surdurulebılır olması acısından boyle dusundum

he kız bu bi odada saklanıyordu ...yüzüne bişey olmuştu da ... kardeşi o yerine geçmişti di mi :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
Heee,annesi de aslında yardımcısıydı.Aklımda kalmış ablasının çocuğu olmuyordu,ama eşinden kaynaklandığını sanıyorlardı.Manuela hamilelik haberi için görümce neyin toplantı yapıp müjde verince herkes şok olmuştu,abimiz boynuzlanıyor mu diye :KK69:

Heee Hamsi gibi :KK70: kımıl kımıl zaten halimden de belli değilmi :KK70:

Az daha değil odunla kovalasam yine size yetişemeyiz :KK70: :KK70: :KK70:
Neyse haftaya daha güzel olur inşallah :KK66: açıkçası derece pek benim umurumda değil yeterki herkes şu kilolardan kurtulup fit ve sağlıklı olsun ama tabi derecede insana gaz veriyor :KK70:

Canım eğer üst solunum yollarını üşüttüysen abdestinle birlikte balgan sökebilirsin :KK66: benimde bir keresinde olmuştu hatta bende senin gibi şaşırdım ama iki üç güne geçti :KK66:
Çok pohtan mevzuyla boşver karıştırma :KK70: :KK70: :KK70:

Tabiki sende balıksın da ondandır :KK48:

Yok usutmem olmadi
Nisanlykende diyete girmstim ozambda olmustu dr bagirsaklarn zayıf demisti
Bnde merk ettim belki diyet yapanlarda da oluyomu diye

Onun yaşı kurtarmaz ,ben varım izleyen ,aynı uzun saçlı bacısı vardı,aslında O da kendisiydi de,filmde bacısıydı,eniştesiyle evlenmişti:confused:

Yalan Rüzgarı nı da izler miydin?:KK45:

İyi akşamlar ,kilon kaç?:KK45:
Evet izlerdik ,işte zamanında cahillik bekardım kız o vakit :45: düşün yani bir asır olmuş :D:D:D
Ana o sarışın sem miydi çok güzeldi hatun :45:

İlk menümü paylaşayımr:halay:.kahvaltı saat 12.00
2dilim beyaz peynir
3tane siyah zeytin
1kase yoğurt
Biraz ev ekmeği ve biraz salçalı patates,kabak kızartması
3tane şekersiz çay
Akşam yemeği :saat 18.00
2but tavuk,salata ve 1tabak yeşil fasulye
1,5litre su akşam daha içerim de inş
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife

Heee,annesi de aslında yardımcısıydı.Aklımda kalmış ablasının çocuğu olmuyordu,ama eşinden kaynaklandığını sanıyorlardı.Manuela hamilelik haberi için görümce neyin toplantı yapıp müjde verince herkes şok olmuştu,abimiz boynuzlanıyor mu diye :KK69:
Bu kadar ayrıntı hatırlanırmı?:deli:

Ausencia Ausencia Bu arada bugün moni moni Ayşeyle kullaklarını çınlattık :KK48: Oda benimle aynı diyetisyene gidiyor ya beklerken muhabbet ettik bol bol sonra bana dikkatini çeken bir şey söyledi :KK48:
Sen ilk hamile kaldığını paylaştığında ben paylaşım alanında tahmin yürütürken bence Prenses olacak gibi bir şey yazmışım :KK70: oda bugün onu hatırlayıp emin olmuş geçmişe bakarak :KK70: :KK70: :KK70:
Kız abdala malum olmuş işte dedim nasıl gülüyor :KK70: söyle bakayım benim gelin ne zaman doğracak ikinciyi diye soruyor bide :KK70:

Ahanda buraya yazayım da ileride doğru çıkarsa buda çıktı bak yazılı derim :KK70:
Moniye valla bilmiyorum ama sanki 2 - 3 sene içinde senin bir torunun daha olmayacak hani bekleme dedim :KK70:

Tamammmmmm şurda tarihe not düşelim ....

anaaaaaaaaaaaaaam başka ne konuştunuz hakkımda :KK70::KK70::KK70::KK70: moni moni ? torun ? yaş ? :KK57:

ayyyy gerçi benim yaşıtlar babaanne olurken doğuruyorum ben :21::21::21::21::21:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
çok andık bilmeyenlere bi foto atayım :))))

593a617261361f1a5c52e617.jpg

ay bu kız peri kızı gibi geliyordu o zaman bana ... şimdi eee güzel işte de geç

Buralarda geberecem gulerken :KK70:

Heee konuşun konuşun
Gece delirtin beni geçmiş içinde heee
Aferim size

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım hoşgeldin yeniden ne güzel eksi vae öyle tebrikler yahu:halay:

kız buraları es geç :))) dizi konuşup çene çalıyoruz :KK53:

Back
X