Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hem lahmacun yemiş ..hem lavaş ... hem çiğ köfte ... hem de bunları yediği günün akşamı nohut :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: @MiuLego nun kısmen haberi var demiş ,,, sence hangi kısmından haberi vardır :KK70::KK70::KK70::KK70:

saydin78 saydin78 bence bugün lahmacun yiyebilir miyim dedi :)) mu da tamam canım öğlen bol salata ile dedi :confused:
Bide benim lahmacunlarima laf ederler iste mimu görsün:KK70::KK70:benim ki 1 temiz lahmacun :KK66:)

:rolleyes::rolleyes:Herkese merhaba
Çok mutluyum, bugün kontratımızı imzaladık, restoranımızı yapmaya başladık

:KK45::KK71::KK71::KK71:
Önümüzdeki 2 ay boyunca tadilat, dekorasyon vs yapacağız ben de inşaatta çalışacağım, evdeki miskin günler bitti, daha aktif yaşam başlayacak benim için
Ayy canim ne güzel Allah isinizi rast getirsin bir an önce acin inşallah

oyyy senin minnakının hakkı güzel anne, gayet güzel minnoşcuk bi kilo almışsın bu hafta:KK200::KK15:

valla helal olsun Ada'ma ada81 ada81 :KK19:

oooo süper minnoşum:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ben de 57,0 ım canım, göremedim 56 yı:olamaz:

ayyyy 56,0 ilk hedefim:dua:

maşallah kızlar ne güzel yüzdeler kilolar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

masumum @masumm ve konyalım Konyakk Konyakk hoşgeldiniz kızlar:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

kız annem sen niye duygulandım:anne: gel bakem:KK15:
Olsun canım üzülme sakın sen 56 yı atlar 55 görürsün bu hafta

hem lahmacun yemiş ..hem lavaş ... hem çiğ köfte ... hem de bunları yediği günün akşamı nohut :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: @MiuLego nun kısmen haberi var demiş ,,, sence hangi kısmından haberi vardır :KK70::KK70::KK70::KK70:

saydin78 saydin78 bence bugün lahmacun yiyebilir miyim dedi :)) mu da tamam canım öğlen bol salata ile dedi :confused:
o
:oops: aynen oyle dedi.
Ama Kim onlara ikram edin dedi canım :KK34: lavas 1 lokmaydi cig köfte 3 ü 1 tane etmez.
nohut pisme test icin 2 silme kasikti :(
benim metam bugünûn ustesinden gelir ki:KK23:

Back
X