Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aus aklima geldi benim kizin sinifindaki kizlarin ve diger siniflardan duydugum isimlerden aklima gelenler

Duygu zaten benimki :)

Derin
Bade buğlem
Zeynep nehir
Zehra
Eylül
Irmak
Nisa
Azra
Masa (maysa gibi soyleniyor)

Tanidiklardan

Erva nur
Berre
Azade
Beyza
Asli
Her ismin sonuna nurda getiriyolar bazen :ruh: nur en cok kendi basina guzel bence.
Birde nurgül ve gülnur la guzel.

Eski isim diyodun ya ona ornek olarak sevde diyebilirim.

Aus aklima geldi benim kizin sinifindaki kizlarin ve diger siniflardan duydugum isimlerden aklima gelenler

Duygu zaten benimki :)

Derin
Bade buğlem
Zeynep nehir
Zehra
Eylül
Irmak
Nisa
Azra
Masa (maysa gibi soyleniyor)

Tanidiklardan

Erva nur
Berre
Azade
Beyza
Asli
Her ismin sonuna nurda getiriyolar bazen :ruh: nur en cok kendi basina guzel bence.
Birde nurgül ve gülnur la guzel.

Eski isim diyodun ya ona ornek olarak sevde diyebilirim.

sağolasın bonus ya ... inan bu konu sıkıntı evde :)
çünkü Yusuf illa netleşsin istiyor ... ve illa ki Nur istiyor .. dedim ya benim adımın içinde geçiyor ... Nur diye seviyor karnımı :)) oğlum ama daha belli değil ki kardeşinin adı diyorum ... olsun olana kadar Nur diyeyim diyor :KK51:

iki isimde biz istemiyoruz eşimle . illa tek olacak :))

çünkü Yusuf illa netleşsin istiyor ... ve illa ki Nur istiyor .. dedim ya benim adımın içinde geçiyor ... Nur diye seviyor karnımı :)) oğlum ama daha belli değil ki kardeşinin adı diyorum ... olsun olana kadar Nur diyeyim diyor :KK51:

Isim bulmakta baya zor iş canım ya. Beni bi ablam var onun oğlanda anasınıfına gidiyor orda arkadaşı varmış rüya diye bebenin adi rüya olacak diye kendini mahvetti çocuk artık oda napsın rüya koydular:KK70:

Isim bulmakta baya zor iş canım ya. Beni bi ablam var onun oğlanda anasınıfına gidiyor orda arkadaşı varmış rüya diye bebenin adi rüya olacak diye kendini mahvetti çocuk artık oda napsın rüya koydular:KK70:

ya valla resmen psikolojik baskı da oğlumda .... yatacak bizi öpüyor iyi geceler diyor .sonra karnımı öpüp iyi geceleer Nur diyor kardeşine :))) kıyamıyorum da ...:KK68: oğluma hemen bulup koymuştuk eşimle ....böyle kızda bi tuhaf kaldık arada

Kuzular ben hanginizin takımındayım bilmiyom ya bulamadım. İkinizi de etiketliyim hanginizdeysem araya sıkıştırırsınız artık:bicak:
Cuma: 46 dk lesli 25 dakka tempolu yürüyüş 25 dk bölgesel
Cumartesi:65 dk tempolu yürüyüş 25 dk bölgesel
nehirnil111 nehirnil111 :KK15: begum75 begum75 :KK15:
sen özel benim takımdasın uvertür aus takımı :cool::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Nurmusun sen nasil nur ayşelimi fatmalimi :)) yokza özlümü :KK59:

Gülnihal ve gülfemde var eskilerden.
Gulhan reyhan özhan üclüsü var bide :)

Nurmusun sen nasil nur ayşelimi fatmalimi :)) yokza özlümü :KK59:

Gülnihal ve gülfemde var eskilerden.
Gulhan reyhan özhan üclüsü var bide :)

bi nurum işte ... nelisini boş ver :KK53:

kuzu can bizim liste belli de kimse kimsenin seçtiği ismi istemiyor oy birliği yok evde :)))

bende Elif ve Bilge var .. eşim de ahsen ve Aslıhan .... Yusufta Nur ... ha bi de beyza var öyle ortada kalmış :)

Back
X