kız ben 2-3 senedir proyum yeni mi fark ettiniz, hele şu asaletime bakın hele
Konustukca batiyoruz ablaAyy ben makama mevkiye bakmadığını için fark etmemisim
arada oluyor can sıkıcı şeyler daha evvelde buna benzemesede bazı şeyler olmuştu.bizim takımın temeli sağlam.toparlarız sen merak etme.Kizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimiz aramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarak cevabimizi verelim
Kizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimiz aramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarak cevabimizi verelim
arada oluyor can sıkıcı şeyler daha evvelde buna benzemesede bazı şeyler olmuştu.bizim takımın temeli sağlam.toparlarız sen merak etme.
bu arada hoşgeldin canım.
Teşekkür ederiz , lakin bizim kendi başarımız ve dostlugumuz dışında diger takımların düşünceleri çok ilgilendirmiyor ...Kizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimiz aramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarak cevabimizi verelim
Diger takim kaptanlari dedim zaten takim adi vermedim ki o gun ekran fotosu alsaydim koyardim buraya aa aklimda boyle kslmis deyipte bi takim adi yazmadim zaten su takim diye yanlis hatirliyo olabilirim takim.nosunu diye yazmadimTeşekkür ederiz , lakin bizim kendi başarımız ve dostlugumuz dışında diger takımların düşünceleri çok ilgilendirmiyor ...
Yardıma ihtiyacı olan diger takımlarda varsa seve seve yardımcı olur arkadaşlar , ayrıca büyün takım kaptanlarıda bence bu tabırda değil lütfen zan altında bırakmayalım kimseyi .
Herkes emeginin karşılıgını alıyor sonuçta
Hiiiiccccc mi hicccc katılmıyorumKizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimiz aramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarak cevabimizi verelim
Saldırın ulen ikinizi de alaşağı ederim ben
Inş bende takıma dahil olabilirim cuma 2 hafta oluyorhakkaten kızlar ya bi iki üç tıp diyelim moralleri yüksek tutalım.cumaya kadar canımı dişime takıp kendi çapımda tarih yazacam ben inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?