- 2 Aralık 2015
- 32.652
- 108.420
- 598
Tost dediğin ne kiHa yani dediğimi ye , yediğimi yeme de diyorsun![]()

Sen bana o kadar fırça atıyordun ekmek yeme ,kola içme diye ,sen ileriye gitmezsin herhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tost dediğin ne kiHa yani dediğimi ye , yediğimi yeme de diyorsun![]()
Menü ve spor gerçekten harika arkadaşım hem sağlıklı hem besleyici hem doyurucu olmusMenüm belli yazayım
Sabah08:30(limonlu su)
Avuç içi kadar yağsız kıymadan 2 yumurtadan
Kıymalı yumurta
Tere yeşil soğan
1 dilim kepek ekmeği
Dom
Pekmez
Üççatal beyaz peynr
Öğlen yok
Ara(15:30)
1 medine hurması
1 gün kurusu
10 çiğ badem
Akşam18:00
4 adet karnabahar köftesi kaşarlı
Sarımsaklı yoğurt
Marul salatası
Yeşillik
Su:2 lt
Spor:45 dk leslie
30 dk jillian lvl2
30 dk cardio
15 dk egzersiz(50 mekik)
@Ausencia @Konya 42
Menü genel olarak iyi ama haşlanmış patatesin yerine daha güzel sağlıklı birşeyler olabilirdiMenum
Sabah 7.00 3 kivi bir haslanmis yumurta
Ara 10.00 bir greyfurt bir kase kirmizi biberli yogurt
Oglen 14.00 haslama 1 patates sarimsakli yogurt
Ara 16.00 mandalina
Aksam bir kase kapuska bir kase salata bir kucuk kase yogurt
Su 1.5 litre yatana kadar 2.5 yapicam
Ben iki gun once 66 kiloydum sabah 65 simdi 64.6 cikti cumaya nolur bilmiyorum
Şartlarım kötüydü diyerek kıvırayımTost dediğin ne ki
Sen bana o kadar fırça atıyordun ekmek yeme ,kola içme diye ,sen ileriye gitmezsin herhalde![]()
pehh altının 2. Elimi olurmuş çöpede düşse altın işteNe güzel şanstı ama.Siteye bir girdim ki kırmızıyım ,altta konu okuyanları görüyorum ,üstelik madalyam da var
Mğer tatlı tariflerinde aebenin altındaydım ,Kazen yanlışlıkla bana vermiş
Madalyayı alıp aebene verdi ama proluk kaldı benimle,yani aeben 2.el madalya kullanıyor,önce ben tadına baktım onun
Öyle diyeceğine sahipsiz bırakmasana burayıYardımcı olsana Aus kaptana
@Bonus un Allahım al o sütlacı içimden videosu iyi gider bunun üstüne
Kimleri görüyorumŞartlarım kötüydü diyerek kıvırayımvallaha benim suçum yok, hep dış etkenler. Balon gibi şiştim
Haydar nerede acaba![]()
Ciddi misin kiz ben de mi oyle yapsam napsamayyy aman ikinci çocuğu istiyordu zaten gençken baksın yaşlanınca zor valla bidahaki aklım olsa erken evlenip erken doğrurudum hahahah![]()
Geçmiş olsun saraycam , önemli birşey yoktur inş.kızlar benim kayınpederim memlekette hastalanmış zaten hep beraber çarşamba gitmeyi düşünüyorduk ama sanırım yarın yola çıkacağız kilomu bildireyim ben 61.7 yani sabitim, yarın bakabilirsem yazarım
Şartların inşallah düzelmiştir ,o dış etkenlere Haydarı göstereyimŞartlarım kötüydü diyerek kıvırayımvallaha benim suçum yok, hep dış etkenler. Balon gibi şiştim
Haydar nerede acaba![]()
Ablam sen numaranı mi değiştirdinKimleri görüyorum![]()
Ben de kol fazla çalışıyorum tabi baya iri kollar ama yaparken tutuluyor gibi oluyor esneme hareketlerimide yapıyorum ama niye oluyor anlamadimKızlar ben kol kası yapıyorum
![]()
Cuma son kontrolŞartların inşallah düzelmiştir ,o dış etkenlere Haydarı göstereyim![]()
Ohhh iyi etmişimYapılır mı şimdi bu bana ,kahve ve yanında çerez vardı,boğazıma dizdin![]()
Oooo maşallah bugünde menüler mukemmelSlm kızlar menü bildirimi @Ausencia
Kahvaltı öncesi 7:30 activia
Kahvaltı 10:00
Dereotu maydanoz
Beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Çay
Akşam 16:00
Bir ayva
Bir tabak fırında karnabahar
Biraz fındık badem
3 lt su
@Lee_shin_mee
menü
sabah
iki yumurta omlet maydonoz yeşil biber nane
yeşil çay
öğle
çok yeşillikli kısır
ayran
Akşam
peynirli salata veya keten tohumlu yoğurt.Kesin ikisinden biri çünkü akşama eşim garnitürlü pilav istedi ben kesin yemeyeceğim.
@MiuLego mortimsaydin78 bu hafta yeneceğim mortim @nehirnil111 ortim @Nefs
dukan içeceğine başladım o beni tok tutuyor.
Canim kafanda 2. Cocuk kesinlikle varsa hic durma derim hem cocuklarin arasında yas farki olmaz hemde bi anda zorluklar biter birini büyüt tam ohh bitti derken sonra tekrar ayni donemleri yasamak yerine bi anda ikiside buyur...Ciddi misin kiz ben de mi oyle yapsam napsam
Gelicek gelicek, yanlışıkla oldu bence çünkü...
Balbocegim benim kıydılar onaGelicek gelicek, yanlışıkla oldu bence çünkü...