- 14 Ocak 2018
- 40
- 186
- 8
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim şifa versin canım![]()
Hayırlı yolculuklar canim geçmiş olsun
Kazasız belasız gidip gelin inşallah canımKızlar çok teşekkür ederim gribal sanirim. ama sesi çok kötü geliyor. Normalde torunlarını çok düşünür bu soğukta asla gelin demezdi demekki kendini iyi hissetmiyor. Bizde zaten çarşamba ankaraya gidecektik. Ordan k pedere surpriz yapacaktik. Ev sobalı çocuklarla gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi bakalim. Esime kalsa bu saatte cikacaktik. Gece 2-3 gibi sobali eve cümbür cemaat cok zor olur dedik sabah erkenden cikacagiz insallah.
Sizede hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel geçer yolculuğun.Kazasız belasız gidip gelin inşallah canım
Bende cumartesi sabah yola çıkıcam Allah izin verirse
Bebekle ilk yolculuk maceram olacak
Bakalım beni neler bekliyor ay bide çok heyecanlıyım ki market ve sağlık ocağı dışında ilk kez uzun bi yolculuk olacak 2,5 ayın sonunda![]()
Bakliyat sende siskinlik yapiyor mu canim
yakamoz pro mu oldun sen :)Kazasız belasız gidip gelin inşallah canım
Bende cumartesi sabah yola çıkıcam Allah izin verirse
Bebekle ilk yolculuk maceram olacak
Bakalım beni neler bekliyor ay bide çok heyecanlıyım ki market ve sağlık ocağı dışında ilk kez uzun bi yolculuk olacak 2,5 ayın sonunda![]()
Amin tesekkurler
Nerdeee menuuuu hadiii bekliyoreeeeCanım kp geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah
Yettim
Kestanee hem de 5 tane hemi de bu saatte5 tane kestane yedim esim yapmis koktu beni kim sopalicak![]()
Bencede ama anlamiyo yaaaHarika varyaaa cuma günü mimu kaçsın sendennn![]()
Aferim kuzumaEşime çay yaptim çukur izleyip çerez yiyecek bende su
Amaaaaaa mutluyum![]()
Benimde cekiyo ama yemiyommMenü yazıyom bi de canı tatlı çekeni dövüyom![]()
Yan odaya geçmek yokKestanee hem de 5 tane hemi de bu saatte
Yan odaya geç geliyom
![]()
Benimde cekiyo ama yemiyomm
Cekmesidemi suc
Can bu ceker herseyi
Sen bu konuda mudavimsin
Anlaman lazim![]()
Ellere kuvvet...
Nerdeee menuuuu hadiii bekliyoreeee![]()
İsi gucu bu malininYan odaya geçmek yok![]()
VarYan odaya geçmek yok![]()
Fatma bunu diyetisyenmi verdiBaşladım bugün diyetisyen menüme
Veriyor um
Sabah
Kefir
Yarım elma
2 ceviz
Ara
1 hurma 1 ceviz
Öğle
Musakka
Salata
Ara
2 k.kayusi
Tarçınlı süt
Akşam
Hamsi
Salata
Gece yogurt limon pulbiber kurum var yapmadım belki yaparım
Canım evde bir lokma tadına baktığım şeyleri yazmıyorum pek aklıma bişey de gelmiyor gerçi oğlanın peynir durumunun başından isirmistim