aaa o bende de var ama körle yatan şaşı kalkar hesabı bende ormantik oldum biraz sanırım gerçi çok nadiren uyuyorum imama yoksa hiç çekilmez
Bende bendeeeeeeeeeee
Ah o şeref yoksunların benim elime bir verecekler yemin ediyorum yeni yeni işkenceler üretirim sırf o masum çocukcağızın canını yaktıkları için
Aminnnnnnnnn canım
Hadi sana kolay gelsin canım
Hadi bitir de kızlar döndüklerinde bol bol hasret giderirsinizişlerin olmazsa daha rahat olursun
Öyle şeyleri erken vakit ye kuzum aklında olsun. Geç saate yersen yağa dönüşürYemedim kuzm minnak tadina baktm ama sütüm ceker diye
Miu öyle ceza veriyodu. OlabileerMali her kurabiye , bisküvi için 1 mil Leslie kuralı getirsek olar mıı???
Aşk olsunTehlikenin farkında değilki
Sirkeyle sileydin bacimHazır el ayak çekilmişkene
İyi sil Hemsomm begenmedim silmeniHazır el ayak çekilmişkene
Ben düştümmmmmHerkes çukura mı düştü
Valla benim buradaki arkadaslarla bu site disinda baglantim yok ogrenemedim :)Hocam daha öğrenemedinmi
Aramızda 2-3 yaş var
HOsgeldinizzzzzŞşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Üççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
Kamooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Mapustan çıkmak bir harika haydi herkes twerkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kamonnnnnnnnnnkaaaaamoooonnnnnn ka ka ka kaaaammmmmmmmmmmoonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HosgeldinnnnAyyyy çekilinnnnnnnn hunharca gülecemmmmmmmmm yarıldım
koptummmmmmmm
Miu ayarlayacaktı bugün sabah öyle demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?