Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sende mi ankarada yaşıyosun?
aslında hepinizi görmeyi sizlerle buluşmayı o kadar istiyorumki ama yol iz bilmem ben bu akşam 7.caddede bi misafirhanede kalıcam yakınım gelebilirim diyenle görüşmeyi isterim

Evet kuzum ankaradayım, bana ters bi yerdesin bi ara ayarlasak da görüşsek güzel olur ama ;)

Mali deyince ben de bakayım dedim. Benim tartıda bir garip geliyor bana.
5.2 çıktı birkaç sefer koydum , aynı.
Yanlız benim tartıda şöyle sıkıntı var. Bir 500 Gr falan fark olmayınca önceki çıktığım kiloyu gösteriyor. Sonra başka birşey tartıyorum öyle çıkıyorum oluyor. Normal mi sizce bu?
Benimkide öyle normaldir herlde

Canım yeni başladığın için süperstarlardan giriş yapacaksın ben eklemeye başladım kaptanıma bilgisini veriyorum :KK15: @MiuLego :KK200:

Ördek artık benimle pek ilgilenmiyor :lülülü: Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil Günaydın Begüşüm ben gelene kadar öğlen oldu gerçi:KK51:
Halim kalmadı ya :( pek keyfim yok nehirim o yüzden yoksa seni hep seviyorum ben:KK200:

Eki Görüntüle 2119857

@Ytmz hippotalamus hippotalamus @konya4207 @Lunya @Whiteblacklife @Sidelya95 @vorones @cakil80 Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil @GunesinKizi35 @HAbibte @Antepia27 Melegiimm22 Melegiimm22

Starlar sporlarınızı yaptınız ama beni etiketlemeyi unuttunuz diye umut ediyorum yoksa silkelenmemiz gerek bugün Salı ama çok az sporlar:KK43:

Kız kardeşimle bazı mevzuları konuşuyorduk dedikodular düğün işleri gelin saçı derken benim cumartesi ne menü yapacağıma kadar konuştuk :confused:Ördeğim halin kalmamış diyorlar doğru mu :KK8: Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil

Eki Görüntüle 2119859
:63:

Çarpıntı yokta sol kolda uyuşma tam kalbin arkasında sırtta ağrı var. Hık diye giderim bir gün, demişti dersiniz :KK51:

Allah korusun kız o nasıl laf
töbe töbe

Evet kuzum ankaradayım, bana ters bi yerdesin bi ara ayarlasak da görüşsek güzel olur ama :KK66:

hadi yaa
kırkta yılda bir ankaraya yolumuz düştü oda ters zaman ters yere düştü
buda benim şansım işte :işsiz:

Benim küçük yine kabız , nereye varacak sonu bilmem. Bir şişe şurup bitmek üzere. İki gündür tutuyor yine. Uykuya daldı sancıdan geri uyanıyor... zeytinyağı vs hikaye ah ah

Benim küçük yine kabız , nereye varacak sonu bilmem. Bir şişe şurup bitmek üzere. İki gündür tutuyor yine. Uykuya daldı sancıdan geri uyanıyor... zeytinyağı vs hikaye ah ah
Canım kaç aylık.. benim küçükte sık kabız oluyordu.. her mamasına 1 tatlı kaşığı tereyağ ekledim faydasını gördüm şükür..

Dün sabah ateşi vardı da gece çıkmadı şükür .. ama uyumuyo işte huzursuz hala :KK43: başım ağrıyor :KK43:
Zor canım anlıyorum, insan çok yıpranıyor hastalık sürecinde.
Benim birde eş faktörü var canımdan bezdiriyor çocuklar hasta olunca
Düzelmeye başlamış gibi, hastalık huy degistirtiyor kuzularda

Canım kaç aylık.. benim küçükte sık kabız oluyordu.. her mamasına 1 tatlı kaşığı tereyağ ekledim faydasını gördüm şükür..
Büyük canım benimki 3 yaşında . Bezi bile bırakamadık bu yüzden. Psikolojk canı yandığı için tutuyor, hemoroid oluşmuş birde zorlamaktan. Zeytinyağı içiriyorum, şurup veriyorum günde dört kere . Düzelir bir günde ne zaman bakalım. Tereyağını genel olarak bol kullanırım ben zaten

Bebişim kaç gündür hasta.. geceleri ateşi çıkıyo.. bende uyu uyan .. elim ayağım şişiyo resmen :KK43:

kıyamam yaa
bebekler hasta olunca insan perişan oluyor
çok geçmiş olsun :KK60:

eflal bol su içir,sıvı şeylerle besle
yerse pırasa,lahana yemeği yedir,elma,kayısı,incir ver
sizede geçmiş olsun:KK60:

InşaAllah kuzmmm
Bende inanıyorum kendime 3ay icinde hedefime ulasacagm inşaAllah
Ilk basladgmda da devam.etsem super olurdu smdi ama memlekette diyet mümkün degil :KK43:
Artk bayrama kadar memleket yok o yuzden aksatmadan diyetime devam inşaAllah
Kacamak yaparsam döv beni tamammi :KK53:
O iş bende kaldiririm diyorsan...
Ee kız emmiyormu süt nasil

Back
X