Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

samp42c9bfb666e35eb9.jpg

7. Takımdan Konyakk Konyakk 8 haftada 16,3 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi için tıklayınız.

sampdae7839b96aafe4e.jpg

7. Takımdan @Ytmz 11 haftada 15,1 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi için tıklayınız.

kocaman tebrikler kızlar

mezuniyetleriniz hayırlı olsun, kilolarınız hep bu civarlarda kalsın inşallah:KK200:

Seabahar ellerinize sağlık, teşekkür ederiz..

yaaa ciddi misin
ay çok duygulandım ben de şimdi

yaşasın be:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2002 eylulde liseye basladigimda 55tim 2003 haziranda 65 le ciktim 10 kilo aldim ve o gun bugundur hep o civarda dolastim.en son da 2014 subatinda(nişan zamani)60.9 gormustum

kocaman tebrikler kızlar

mezuniyetleriniz hayırlı olsun, kilolarınız hep bu civarlarda kalsın inşallah:KK200:

Seabahar ellerinize sağlık, teşekkür ederiz..
Ay ben konyakcigimin o kadar cok kilo verdigini hic farketmemisim haftada 2 gibi bi ortalama mukemmel yaa.

Suan bir habibteyi gecmem lazim o grup birinciligime engel. Bu aksam onu bir gecim bakim
Bence de canım geçmek istiyorsan saldırmalısın bugün Çarşamba gerçi sen dün de yapmışsındır eminim :deli:bu arada Güneşin kızı da atakta çok iyi her güne 300 point diyor benden duymuş olmada :sus::KK45:

Nehircim nilcim yaa bu yeni puanlamayı anlamadım ben ama cumadan beri ben söylim sana standart çünkü 1 saat bölgesel egzersiz(üst bacak ve karın) 30 dk koşu ama nasıl hesaplıcam bilemedim

Canım her gün sabit bunları mı yapıyorsun bu hafta o zaman çok iyi günde 300 puan eder:halay:Puanlar ilk sayfada yazılı canım mesela koşu 30 dakika yaptım diyorsun karşılığında 4 puanı var yani 30x4:120 puan eder :KK15:

Ay ben konyakcigimin o kadar cok kilo verdigini hic farketmemisim haftada 2 gibi bi ortalama mukemmel yaa.
AYNEN öyle canom ben de karnesini inceliyordum.. 7 haftalık bir sürede maşallahı var:KK9: Konyakk Konyakk sen zayıfladın şimdi buradaki diğer arkadaşlarına tecrübelerinle faydalı olma yardımcı olma zamanın biliyorsun değil mi

kaybolma bir yere:KK74:

***10. TAKIM 465. ETAP*** DÖRDÜNCÜ

elfkkk(66.5/67.1/+0.6/%-0.90)kendi isteği ile ayrıldı

elfkkk elfkkk canım senin geçmişe baktım en son bu var doğru mudur? 465. etapta kendi isteğin ile 10. takım listesinden ayrılmışsın.. 15 Mayıs 2016'da..

KARAR DEFTERİ der ki;

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren
.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.

Senin 6 ayı geçtiği için yeni üye olarak işlem yapabilyoruz. 2 hafta deneme süren var en az! sonrasında paylaşımların yeterli menülerin düzenli kilo verişin istikrarlı ise; yani içime sinerse eğer takıma da adapte olursa liste olabilir..

bakalım zaman ne gösterecek..

deneme süren 1. sayfadaki formu doldurduğunda başlayacak..

ve hoşgeldin:KK200:

***10. TAKIM 465. ETAP*** DÖRDÜNCÜ

elfkkk(66.5/67.1/+0.6/%-0.90)kendi isteği ile ayrıldı

elfkkk elfkkk canım senin geçmişe baktım en son bu var doğru mudur? 465. etapta kendi isteğin ile 10. takım listesinden ayrılmışsın.. 15 Mayıs 2016'da..

KARAR DEFTERİ der ki;

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren
.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.

Senin 6 ayı geçtiği için yeni üye olarak işlem yapabilyoruz. 2 hafta deneme süren var en az! sonrasında paylaşımların yeterli menülerin düzenli kilo verişin istikrarlı ise; yani içime sinerse eğer takıma da adapte olursa liste olabilir..

bakalım zaman ne gösterecek..

deneme süren 1. sayfadaki formu doldurduğunda başlayacak..

ve hoşgeldin:KK200:

Canim elif dun formu sayfaya gonderdi

Back
X