- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Amin canım az kaldı sana daMaşallahNego görmüş kadar oldum miu çok güzel anlattı darısı basima

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım az kaldı sana daMaşallahNego görmüş kadar oldum miu çok güzel anlattı darısı basima
ona da sıra gelecekaha bu modaayım eflalim![]()
ahahahaha şifreli yazışlarına gurban olayım ya
gidicem bakıcam bugün inşallah
anaaaam gelcem ziyarete kuzucum
seni kasaba söylicem![]()
Sağol canımvalla göbek de yoktu öyle.. pardesüde üst bedenin bel kısmın kalın duruyordu ama değil hiç kalın.. maşallahın var kuzucum
kuzum şöyle kiSabah09:00
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta
6 dilim kaşar
Dom sal
Ara16:00
1 tane browni(çok cankm istedi)
10 adet çıbık kırıker
Akşam18:00
4 kaşık bulgur pilavı
Et kavurma
Cacık
21:00
Yaptığım sütlü tatlının yarısından daha azcığını kesip onu yedim
Su:2 lt
Spor : yapamadım yine
@MiuLego @nehirnil111
Biliorum miuşum spor görmek sitiyorsun ama ev işini bitiremiyorum oğlum sağolsun her yere bişe döküyo dün halının her tarafına nar dökmüş batırmış gittim halı kıpkırmızı onu sildim anne hiiiiihh diyo bide hem yapıo bide öle sölüo
daha iyiym kuzum
kafamı meşgul ediyorum
güzel şeyler güzel günleri düşünüyorum
iyiym ve daha iyi de olacağım
herzamanki şey
ayy dur anlatam![]()
hee seni biliyoz canım sen duymadın dün esra tevo bikaç kişi daha vardı dün tatlı falan dediler acıktım falan dediler hep meydanı boş buldular nasıl yiyecek muhabbeti yapıolargözüm her zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Ayyyy nasil mutlu oldumAyy..en yakın arkadasımın dostumun adı melektır.ve telimde meleğim diye kayıtlıdır daha ilk gördgmdeMelegiimm22 yi bi cosuvermstim.kalpkalbe karsı demekkkkk
@MiuLegoMelegiimm22
Sevdim modunu. Darısı başımaaha bu modaayım eflalim
doğru diyon kuzum dikkat edicemkuzum şöyle ki
tamam yorgunsun spor yapamıyorsun
olabilir..
o zaman o gün yani spor yapmadığın gün ABUR CUBUR- CIS COS yemeyeceksin yahu.. o zaman boğazı da tutacaksın..
haaa spor varsa bu yediğini dengeler sabit getirir zaten ama hem yiyim hem spor yapamayım yorgun olayım olmaz!
buna dikkat lütfen
sporunla telafi edebileceğin kadar ye
browni çubuk= paket gıda
sütlü tatlı= cıss
spor yokolmadı
Gel tabi beklerimmmaha bu modaayım eflalim![]()
ahahahaha şifreli yazışlarına gurban olayım ya
gidicem bakıcam bugün inşallah
anaaaam gelcem ziyarete kuzucum
seni kasaba söylicem![]()
Anaaam beni öptü
Ben size el mi verdim acaba takımda herkes ispikci oldu
hee seni biliyoz canım sen duymadın dün esra tevo bikaç kişi daha vardı dün tatlı falan dediler acıktım falan dediler hep meydanı boş buldular nasıl yiyecek muhabbeti yapıolar
Geldim gördüm en sevdiğimi yapmışsınGel tabi beklerimmm![]()
şlap diye öperimAnaaam beni öptü![]()
siz beni az mı ispikledinizBen size el mi verdim acaba takımda herkes ispikci oldu![]()
Sulu üpme silerim hemenşlap diye öperim![]()
Birgün diyet bitsin malum şeyin partisini yapalımGeldim gördüm en sevdiğimi yapmışsın![]()
iyiyim canım benim
onlar muhabbetini yapıp yemedi ama sen yedin heeehee seni biliyoz canım sen duymadın dün esra tevo bikaç kişi daha vardı dün tatlı falan dediler acıktım falan dediler hep meydanı boş buldular nasıl yiyecek muhabbeti yapıolar
Anladığım kadarıyla senin vücut tipine de benimkine benziyorAmin canım az kaldı sana da![]()