Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina malipina bence sen tuzlu yiyorsun sankim geçen yemeğe attığın tuzu soylemistin de ben mesela 3 tabaklik yemeğe silme 1.5 çay kaşığı tuz atiyirum
ölçtüm şimdi aldığım tutam bi tatlı kaşığı yapıyo.4 kişilik yemek ve çorbaya iki tatlı kaşığı tuz koyuyorum demekki.e salataya da bi çimdik.oha baya tuz kullanıyomuşum lan

Screenshot_20180307-092501.webp
Screenshot_20180307-181828.webp
Screenshot_20180308-191850.webp
Screenshot_20180309-021659.webp
Screenshot_20180309-025836.webp
Screenshot_20180309-025842.webp
Screenshot_20180309-095458.webp

Kızlar resmen uykudan bayilmisim.yemekten sonra koltukta otururken yarim yamalak girmiaim sobra aman cocugun ilac saati gelsin sonra onu yatirinca onun yanina bayilip kalmisim kendi ilacim icin alarm caldi oyle kalktim salona geldim tekli koltukta tünemiş uyumusum yine.zar zor kalkip yarin.icin viseyler hazirladim az önce oglimu yedirdim simdi babasi havasini veriyo ben de direk yatis leslie yapacaktim guya oglani uyutunc yalan oldu.Yarin bosluksuz 9 saat derse gircem eve saglam gelirim umarim.Bi de bi akrabamiz kalp krizi gecirmis doktorlar umutsuz konusuyolarmis gencecik adam 3 cocugu var en kucugu daha 9 aylik.Rabbim cocuklarina bagislasin inşallah.
Bana müsade herkese iyi geceler

Spor bildirimi
15 dk bolgesel=45 puan
Fazlasi olamadi bugun
@MiuLego begum75 begum75
begum75 begum75 sali gunu de 45 puan varmis canim

ölçtüm şimdi aldığım tutam bi tatlı kaşığı yapıyo.4 kişilik yemek ve çorbaya iki tatlı kaşığı tuz koyuyorum demekki.e salataya da bi çimdik.oha baya tuz kullanıyomuşum lan
Ben misafir olunca bile 2 tatlı kasigi tuz attığı mi bilmem sofrada tuz isteyenler oluyor tabi

ay ben tuzu kaldırıyorum o zaman zaten tuzu yemeğin altını kapatırken koyuyorum hep.tabağıma tuzsuz olandan koyayım herifin yiyeceğine tuz atarım
Mali ben nasılımdır biliyor musun misal yemeğe tuz ekledim onu da normal koyarım tuzsuzun çaresi vardır diye sonra genelde tuzsuz olur yemeklerim ama ben ekstradan hiç tuz atmam tuz sevmem aramam eşim atarsa atsın :KK53:iş yerinde salatama bile tuz eklemem yani tuz çokta önemli bir şey değil şeker gibi yani eklemesekte kendi lezzetleri yetiyor bana göre damağı biraz alıştırmak gerek :KK15:

Mali ben nasılımdır biliyor musun misal yemeğe tuz ekledim onu da normal koyarım tuzsuzun çaresi vardır diye sonra genelde tuzsuz olur yemeklerim ama ben ekstradan hiç tuz atmam tuz sevmem aramam eşim atarsa atsın :KK53:iş yerinde salatama bile tuz eklemem yani tuz çokta önemli bir şey değil şeker gibi yani eklemesekte kendi lezzetleri yetiyor bana göre damağı biraz alıştırmak gerek :KK15:
evet gereği yok tuzun.kullanmicam artık.bana normal geliyodu demek,ama yemeğe gelenler hiç de şikayet etmiyodu ne biliym normal atıyorum sanıyorum ben de:silah:

Back
X