- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Ne polemiği kan çıkar kaaaaaaaaaaaaaaan3 yk bulgur ve lavas olmasaymis iyiymis canim menün
Lavas azck polemik olabilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne polemiği kan çıkar kaaaaaaaaaaaaaaan3 yk bulgur ve lavas olmasaymis iyiymis canim menün
Lavas azck polemik olabilir![]()
Bugün kimse kimseyi sevmedi seni de öpen olmadı. Herkes özelden ben sevdi beni öptü. Burdan da demediler ki kıskanma diyeİnşallah geçmişte hep beni sevip öpüp koklamışsınızdır
İnşallah birbirinizi sevmemişsinizdir![]()
Ne polemiği kan çıkar kaaaaaaaaaaaaaaan![]()
Beler duyuyorumBugün kimse kimseyi sevmedi seni de öpen olmadı. Herkes özelden ben sevdi beni öptü. Burdan da demediler ki kıskanma diye
Oh be rahatladım![]()
Beler duyuyorumBugün kimse kimseyi sevmedi seni de öpen olmadı. Herkes özelden ben sevdi beni öptü. Burdan da demediler ki kıskanma diye
Oh be rahatladım![]()
benim tırnaklarım ojeli yeni sürdüm bozulur şimdi başkası açsınBiriniz de camları açsın da çamaşır suyu kokusu gitsin![]()
Ben hep buradayım
![]()
![]()
gözü korkmasin yavastan girim dedim
![]()
Hasetinden Türkçesi bozuldu karınınBeler duyuyorum
havalara bak heleeeeebenim tırnaklarım ojeli yeni sürdüm bozulur şimdi başkası açsın![]()
dahahBen hep buradayım![]()
Hasetinden Türkçesi bozuldu karının![]()
yoooooooooooooh bugün öyle değilim. 1 saattir hazırlanıyorumhavalara bak heleeeee
sanki bilmiyoruz evde pijamalarınla salkım saçak saçlarla evde pineklediğini![]()
seni görünce mutlu olan bir miu bırakayım ben buracığaGunaydin bacılar![]()
sebepyoooooooooooooh bugün öyle değilim. 1 saattir hazırlanıyorum
Saçlarıma pipetle kıvırcık yaptım
Sonra çiçekli elbisemi giydim
ojemi sürdüm öncesinde makyaj bile yaptım![]()