- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Abooooo
Biz ikimiz de alyans yakmıyoruz, eşim 3 kere taktı(bir nişan, iki Türkiye’deki düğün, üç buradaki düğün, buradaki düğünde kaybetti düğün başlamadan aradık baya bulduk dedik takmayalım biz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abooooo
Biz ikimiz de alyans yakmıyoruz, eşim 3 kere taktı(bir nişan, iki Türkiye’deki düğün, üç buradaki düğün, buradaki düğünde kaybetti düğün başlamadan aradık baya bulduk dedik takmayalım biz
![]()
BoşanAbooooobende pek sahıp cıkamıyıyoeum yüzüğe
![]()
Dur bakayım kimler ne yapmış ne fantaziler varSen de prosun ben de .. kalk +18 de yazışalım.. mesela mali oraya yazamıyor yazık![]()
Kız miuuu napanhellööööö squatgillerden türkaaaaan :)
ay çakıl senden böyle motive edici şeyler duymak harika![]()
Anaaa hani dur ana dalayımOkuma gel füzeler falan dioruz sana rakip çıktı lunya bak:)
Bu işler böyle yavrum nazlanan makbul deel malesefHemen başka çiçeklere koş hemen![]()
kizzz yapmaya utanyorummmmHaboş gel kız ne varsa sende var bıngılsın da yumuş yumuş ooh![]()
Kilomu bilmiyom tartim yokÖperim ki sulu sulu öpüp sırnaşıyom hep ona
Kilom ne durumdadğn bildirmedin de![]()
Füzelerrrrrrrr![]()
ElhamdülillahOkuma gel füzeler falan dioruz sana rakip çıktı lunya bak:)
Tamam sen bana taktikleri ver ben uygularimSallarsan olur o da makbul![]()
Odemim alası bende damacana diksem kafaya gitmez bu ödem regl gelmedik adet sokturucu alacamHadi canlar 3 lt su içelim
Ödem tutmayalım
3 lt herkes
İçelimmmm
Yagizla itiraf edelerdi biiiiiiiiHazan sinan askıı ayyhhh
Ck ck ck. Hiç öyle şeyler yapmaz benim aslanım kaplanımKasap hep yorgun ve uyuyor bilmiyoz sanki![]()
Ne güzel bak dünden razı karıkizzz yapmaya utanyorummmm![]()