- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Tamam canım sağol yarın yaparımÇok da takılma tariflere her türlü mayalanıyo zaten. Tadı da çok güzel oluyo içimi güzel yumuşak tadı oluyo ben gelip gidip kavanozdan içiyodum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağol yarın yaparımÇok da takılma tariflere her türlü mayalanıyo zaten. Tadı da çok güzel oluyo içimi güzel yumuşak tadı oluyo ben gelip gidip kavanozdan içiyodum![]()
Onun kredisi sonsuz, o 40 kilo da olsa 100 kilo da olsa kabulüm
O zaman gecelere akiyorsunyoooooooooooooh bugün öyle değilim. 1 saattir hazırlanıyorum
Saçlarıma pipetle kıvırcık yaptım
Sonra çiçekli elbisemi giydim
ojemi sürdüm öncesinde makyaj bile yaptım![]()
Herşeye kabul diyorsun vallahi cillop gibiOnun kredisi sonsuz, o 40 kilo da olsa 100 kilo da olsa kabulüm![]()
İlk defa eflal bana bişe sordu benden bilgi aldı.Tamam canım sağol yarın yaparım
20 nisana ne kaldı. Sonra doğum gunume 70 olarak girmek istiyorumhellööööö squatgillerden türkaaaaan :)
ay çakıl senden böyle motive edici şeyler duymak harika![]()
Ben ona tatlılar yapar kilo aldırırım sıkıntı yokHerşeye kabul diyorsun vallahi cillop gibi![]()
Bu hafta bitirecegim onu hazırım ben. Neye uğradığını şaşıracak çok saldı olmaz öyle
SENİ TUTUYORUM BEN ÇAKILLLL
ÇAKILCIYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
etiket yapmasan da görüyorum çakılBu hafta bitirecegim onu hazırım ben. Neye uğradığını şaşıracak çok saldı olmaz öyle![]()
valla her şekilde güzel oluyo ya.Güzel. Olursa hemso haber et bende kuracam
İlk mi oldu hayretİlk defa eflal bana bişe sordu benden bilgi aldı.
Eflal beni beğeniyür![]()
KoşuBen koşuya çıkıyorum hatunlar
Öptüm
Mucuks
benden faydalı ne öğrenilir acaba bilemiyorumİlk mi oldu hayretben senden çok şey öğreniyorum kuzum sen merak etme
![]()
Çok güzel taktiklerbenden faydalı ne öğrenilir acaba bilemiyorum![]()
koşuda kas yaparsın.bizim önce yağları eritmemiz lazım kuzum.fılavır 55 kilo o koşar .bize erken daha .zaten ben koşamam tıkanır nefesimKoşuyaw biz yürüyüşe çıkıyoz millet level atlamis kosuya çıkıyor. Duy
malipina duy bak neler oluyor
Koşmak çoook zorKoşuyaw biz yürüyüşe çıkıyoz millet level atlamis kosuya çıkıyor. Duy
malipina duy bak neler oluyor
Oyyy canım benim esmerim malimOnun kredisi sonsuz, o 40 kilo da olsa 100 kilo da olsa kabulüm![]()
Ayyy doğum günün ne zaman 20 nisan mı?20 nisana ne kaldı. Sonra doğum gunume 70 olarak girmek istiyorum
Eveeeetttt mali ızgara yaparız en sağlıklısından hüpletirizBu hafta bitirecegim onu hazırım ben. Neye uğradığını şaşıracak çok saldı olmaz öyle![]()