Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzucuklar demek istedigimi yanlis dedim heralde
Soyleki ufak bir kacamak yapinca arti gelmez bence.Misal 2 dilim ekmek kaciranin +500 gelmesi bana gore sacma.Odemli olursun regl olursun wayt dedigin gibi uykusuz olursun ona lafim yok.
Sadece ufak kacirmalarin arti getirmeyecegini aksine arada olabilecegini motivasyon saglayacaginu eger fazla kactiysa spor ve hafif bir menuyle gidebilecegini soylemek istedim
valla her bünye farklı işte.benimki de yeni yeni icatlar çıkarıyo başıma.keşke kaçamak yapsam da artı gelsem hiç gam yemem yaptım kaçamağı kilo aldım derim.eskiden herşeyi yiyip de çatır çatır kilo verirdim,şimdilerde normal yemekle bile şişebilen bi bünyem var artık bu da motivasyonumu çok düşürüyo

valla her bünye farklı işte.benimki de yeni yeni icatlar çıkarıyo başıma.keşke kaçamak yapsam da artı gelsem hiç gam yemem yaptım kaçamağı kilo aldım derim.eskiden herşeyi yiyip de çatır çatır kilo verirdim,şimdilerde normal yemekle bile şişebilen bi bünyem var artık bu da motivasyonumu çok düşürüyo
Kuzı metabolizma hızını arttıran şeylere bak, netten ne yöntemler öneriyorlar acaba?

Cnm çünkü artık zayıfladık ♡♡♡
Vucut değişiyo. Bana hiç zararı olmayan yicekler şimdi rahatsız ediyo.. bi gün falza yesem artı 1 geliyo çünkü kilomuz oturmadu daha..

Cnm çünkü artık zayıfladık ♡♡♡
Vucut değişiyo. Bana hiç zararı olmayan yicekler şimdi rahatsız ediyo.. bi gün falza yesem artı 1 geliyo çünkü kilomuz oturmadu daha..
yani vücut salağa döndü ,alim mi verim mi bilemiyo diyosun :KK45:

Kuzı metabolizma hızını arttıran şeylere bak, netten ne yöntemler öneriyorlar acaba?
valla benim metaya acı pul biberle kahve iyi geliyo.yeni aldım pulbiberi ama o da çok tuzlu korkuyorum koymaya.bakalım az tuzlu beslenme ne kadar etkili olacak bende.ödemle uğraşmiyim yeter.sinir bozuyo artık.şu an benim 80 81 olmam gerekirdi 5 ay bitti bugün diyette ,ben hala 87yim :KK12:

valla benim metaya acı pul biberle kahve iyi geliyo.yeni aldım pulbiberi ama o da çok tuzlu korkuyorum koymaya.bakalım az tuzlu beslenme ne kadar etkili olacak bende.ödemle uğraşmiyim yeter.sinir bozuyo artık.şu an benim 80 81 olmam gerekirdi 5 ay bitti bugün diyette ,ben hala 87yim :KK12:
Ben accık okudum şimdi
Diyor ki
•Kahve iç
•Soğuk su iç
•Egzersiz yap
•Her öğünde protein al
•Hiç bir zaman günü 1200 kalori altında geçirme
•Sabah kalktığın gibi ağzına birşeyler at
•D vitamini yüksek şeyler ye
•Mesela yürüyüş yaparken aynı tempoyla giderken 10 dakika depar at
•bol su iç
•baharatlı şeyler ye
Canım bazen takılıyor kilo.. sen şimdi yağ yakmaya çalışıyorsun, o yağlar yanıp spora devam ettikçe kas kitlen artacak o zaman otomatikman metabolizman daha çok kalori yakacak.

3 gündür alt arka bacak kaslarim fena agriyo :KK43:
Ne zaman alışır vücut
Dinlenince
:işsiz:
Kuzum esmeme, ısınma, soğuma hareketi yapıyorsun değil mi spordan önce ve sonra?
Bir de protein Alman lazım spordan sonra
Ve dinlenmen lazım arada, 2-3 gün ağır spor yapmışsan sonraki gün normal tempolu yürüyüş yap, ertesi gün devam edebilesin yoksa çok halsiz düşersin

Ben accık okudum şimdi
Diyor ki
•Kahve iç
•Soğuk su iç
•Egzersiz yap
•Her öğünde protein al
•Hiç bir zaman günü 1200 kalori altında geçirme
•Sabah kalktığın gibi ağzına birşeyler at
•D vitamini yüksek şeyler ye
•Mesela yürüyüş yaparken aynı tempoyla giderken 10 dakika depar at
•bol su iç
•baharatlı şeyler ye
Canım bazen takılıyor kilo.. sen şimdi yağ yakmaya çalışıyorsun, o yağlar yanıp spora devam ettikçe kas kitlen artacak o zaman otomatikman metabolizman daha çok kalori yakacak.
Her öğün pro dışında nerdeyse hepsini yapıyom ben, benim vücut salak sanırım :D
Bence bilim adamları beni araştırıp öyle yazsınlar bu listeyi :D:D

Her öğün pro dışında nerdeyse hepsini yapıyom ben, benim vücut salak sanırım :KK70:
Bence bilim adamları beni araştırıp öyle yazsınlar bu listeyi :KK70::KK70:
Ahhaahhaaaa
:KK70::KK70::KK70:
Direniyor işte namıssız, ama diren mali yenecen vücudu
En Büyük KK
Ama dikkat et 1.200 kalori altına düşme, az yiyecem derken metabolizmanı kıtlık moduna sokma
:KK53:

Ahhaahhaaaa
:KK70::KK70::KK70:
Direniyor işte namıssız, ama diren mali yenecen vücudu
En Büyük KK
Ama dikkat et 1.200 kalori altına düşme, az yiyecem derken metabolizmanı kıtlık moduna sokma
:KK53:
Bir de şu ceviz suyunu yapsana bende çok işe yarıyor bence
:dondurma:
Çok tutmazsın gece koy sabah yani 8 saat sonra iç

Öğlene hafifler büyük ihtimalle.spora devam edersen çabuk geçiyo. Mola verirsen uzun sürer geçmesi. Zorlamadan hafif hafif yap sporunu bikaç gün canım
Araliksiz hergun duzenli yapıyorum balm
Ama bu gun herzamankinden az yapabldm kaslarim cekiliyo yaparken cunku :(

Sen hala içiyon mu onu:kahve:
Evet..
Baktım internette zararlı diye birşey bulmadım hiç ne ingilizce ne Türkçe,dedim bazı tarifler 24 saat tut diyor, onda toksik bişişer oluşabilir (bizi koysan 24 saat suya biz bile toksik oluruz) o yüzden 8 saat tutuyorum zararını görmedim faydası oldu bence

Şu işeme olayının bi açma kapama düğmesi olsa da gece kapatsak:işsiz:
Maliii bu sana bu gece için
7E1A6D48-047D-4404-82FE-501DFB1595EE.webp

Back
X