Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümu paylaşalım
9:00
2 ince dilim ekmekle kaşarlı tost
Cay kaşığı yarısı bal
Peynir
7 zeytin
Salatalık yeşillik
2 ceviz
Öğle 13:00
Bı tabak kabak kavurması vardı kız durmadi yarısını yiyebildim yarısında yarın yerim
Yoğurt bi tabak salata
15;00
Minnacık muz küçük elma
18:00
1
1 kepçe nohut salata yoğurt
Su 2.5
Spor parkta 15 dk aletlerle yaptım
@miulego& nehirnil111 nehirnil111

çakılllllllllllllll bir kere 100 gr eksidesin canom geçen cuma 86.1 idin :))))

amaaa az mı az çünkü geçen hafta da -400 idi.. acaba meta hızlandırıcı gıdaları denesen mi kuzucum

ananas
zencefil zerdeçal acı pul biber
vs vs gibi he?

ağlam oyyyyyyyyy

kuzucum haftalardır harika eksilerle geliyorsun .. normal bu.. kaldı ki -500 çok iyi rakam ve yüzden de iyi.. maşallahhhhhhhhhhh derim ben ancak:rolleyes:

yemin et:KK71:

O LA CAK bu iş :süslü:En Büyük KK

nilişkom tamamen aynı fikirdeyim ben seninle.. klo nasıl korunur ne kadar güzel örneksin o minnak kilo sınırının dışına asla çıkmıyorsun :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

haftaya bekle :dondurma:

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:hoşbuldum sidoşum oh be kavuştum size:KK71:

kız ne demek ben de öyle:KK62:

listedesin bir de

cıbıldak çıkacaksın ya

don sadece üstte bile başka hiçbişey yok

lan ben tel tokalarımı bile çıkarıyorum tartıya çıkarken.. bugün öyle tartıl sadece iç çamaşırı.. tartı bildirimler öyle oluyor ya:KK62:
Ay gerçekten mi 100 gr eskiden olmak çok güzel bir duygu insan 100 gr a mutlu olur mu valla oldum. Bu haftasonu hep protein yemeye çalışacağım ananas i da deneyim 20 nisan a bişey kalmadı daha hızlı olmaliyim

kızlar zor da olsa paylaştım internet gidik gönder dedim dedim ı ıh çok yordu

yemekler soğudu

takımda paylaşmadan asla paylaşıma taşımam bilirsiniz.. bugün böyle oldu.. tüm listeyi paylaşacağım takımda da ..

ama şimdi yemek masasına oturmam lazım

yemekler soğudu

takımda paylaşmadan asla paylaşıma taşımam bilirsiniz.. bugün böyle oldu.. tüm listeyi paylaşacağım takımda da ..

yemekler soğudu

yemekler soğudu

yemekler soğudu

Mesaj 3kez geldi kaptanitomm

Bonus Bonus ve Antepia27 Antepia27 kilolarınızı bildiriniz. aksi halde hukuki yaptırımları olacaktır.

kızlar kilo alsak da versek de kilo bildiriyoruz yahu! siz hep menü ve kilo bildirmememkten kaybediyorsunuz zaten.. hadi bırakın şu alışkanlığı lütfen:KK12:

Kaptanim şimdi bahane gibi olucak
Kilo bildireyim düşünüyordum alsamda verse de dün eniştemin ukardesi rahmet li oldu Urfa'ya gittik bugün sabahın 7.30 anneme aittim misafirleri gelecekti ona yardım ettim yarın bir yere gidicem pazar tekrar Urfa gidicez inşallah hafta içi evde dikkatliydim cok şükür ama evin dışında yapamadım ve tartilmadim ama sabitimdir büyük bir ihrihtima hafta arası vermiştim 2 gün düzen bozulunca tekrar aynı yere gelmiş indir pazartesi İnşallah menü vermeye başlayacağım kaptanim artık bunları demekten bende gerçekten cok sıkıldı m ve sıktı gimin farkındayım canım
Hayır li aksamlar

Back
X