- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Zor oluyo dimi ??Hafta sonları ni sevmiyorum. . Cis coooossss var npcam ben ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor oluyo dimi ??Hafta sonları ni sevmiyorum. . Cis coooossss var npcam ben ya![]()
Cok uzucu yaa rabbim gostermesin kimseyeBende onu izliyorum![]()
tut kendini cıs cos yok tekrar kilolu haline mi dönmek istersin fit mi olmak??Hafta sonları ni sevmiyorum. . Cis coooossss var npcam ben ya![]()
Lenfodem diye biseymisBen de gördüm o bacakları nasıldı öyle eşim midem kötü oldu dedi
Yarin asla boyle olmayacak. . Ayy şu an okadar kötüyum ki. Menü yazayım dimitut kendini cıs cos yok tekrar kilolu haline mi dönmek istersin fit mi olmak??
Kızım calissanda 7 ay sonra yoksun ve 4 ay maaş odemek zorunda doğum izninde o acidan patronuna zor. Ben ise girerken gebelik testi yapilmisti bekar olmama rağmen.Deli yaa.çalışırımki hamile olsam da. Gerçi onlar çalıştırmaz heralde![]()
Zaten hep o yüzden . Yüz buldum. . Fit olmuş halim ı gördüm aVM de kalan 3 Kilo 4 Kilo beni çok etkilemisti . Üstüne bi çok iltifat aldım genclesmssin falan. Sanırım makyaj yaptığım yeni kıyafetle r giydigim için de olabilir. Kendimi zayıf hissediyordum. Yemekten sonra Tatlı söylediler ve ben yediimmmmmtut kendini cıs cos yok tekrar kilolu haline mi dönmek istersin fit mi olmak??
Nasip balımSanmam kuzu tedavisiz zor hamile kalmam
Hee biliyom. Gerçi benim herif çalıştırmaz. Zaten zorla yaptık bi de çalıştırıcam mı derKızım calissanda 7 ay sonra yoksun ve 4 ay maaş odemek zorunda doğum izninde o acidan patronuna zor. Ben ise girerken gebelik testi yapilmisti bekar olmama rağmen.
Simdiiii yazdimMenu verdinmi mortm ?Storm-
Kiz hamilemisinHee biliyom. Gerçi benim herif çalıştırmaz. Zaten zorla yaptık bi de çalıştırıcam mı der![]()
Turşu kavurması için şu ic Berna onun dışında menü çok mu çok kötü değil ama çokta iyi değilKizlar gec oldu ama menumu vereyim.pek hos oldugunu soyleyemicem..malum istanbuldayim ve oradan oraya gezip herkesin gönlünü etmeye calisiyorum.
Sabah evden erken ciktik yolda midem bulandi ac cikinca ogluma yolluk hazırlamıştım
Saat 08.30
Yarim haslanmis yumurta beyazi
2 dilim muz
1 lokma bastirsin diye tb ekmek
09.30
1 kucuk elma
Kahvalti ama oglen saat 12.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
5 6 tane firinda parmak patates
4 tane bulgurlu zeytinyagli kucuk sarma
1 cay kasigi kuymak
Sekersiz cay
Ara 13.30
Sade turk kahvesi
Ara 14.30
2 dilim portakal
Aksam 18.00
3 tane sulu yemegin koftesi
3 yk tursu kavurmasi
Salata
Aksam kuzende sekersiz cay da ictim
Su 2yi gecti
Spor yapmam mumkun degil
@MiuLegoWhiteblacklife
Kısmet kuzumNasip balım
Tedaviyle olmayip kendiliginden olan coookk okudum
Rabb'im ol.der olur![]()
Kuzum menü çok karbonlu yarın dikkat emiMenümü verim..
Kahvaltı 11.30da..
Tt ekmek ile tost
5 zeytin
Domates
Salatalık
Peynir
Şekersiz çay
Ara 16da..
Türk kahvesi
1 incir
1 kuru kayısı
5 badem