Seni yanlış anlayan kendinden şüphe etsin bebeğimBende seni yerim oh be rahatladim yalnis anlasildim sandim bian![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni yanlış anlayan kendinden şüphe etsin bebeğimBende seni yerim oh be rahatladim yalnis anlasildim sandim bian![]()
Ya ne esrası yaa... şurda senün için birbirimize girmişiz.. ne rakip arttırıyosun
Antep çık aradan....@MiuLego beni de seviyor musun![]()
İstanbul'u yenen çıkmadı hippo belki sen yenersin bu lanet sehriBekle yaza geliyom.. seni yenicem istanbulll![]()
Kız resmlerini gördüm bugün@MiuLego beni de seviyor musun![]()
Puhahahahah kahkaha attımAntep çık aradan....
Esra geleydi hepinizi mahfederdiYa ne esrası yaa... şurda senün için birbirimize girmişiz.. ne rakip arttırıyosun![]()
Onlar sana koca mi buluyor derseGel gel geleveğin varsa göreveğin de var
Ayyyyyana portekizli koca bulursab gelirim derim ona
![]()
Kız ben doğma büyüme istanbulluyum da gelin geldim buraİstanbul'u yenen çıkmadı hippo belki sen yenersin bu lanet sehri
ulan tereciye tere mi satıyonuz sizGeç yan odaya![]()
Demi ama yaa bu ne rakip üstüne rakip üstüne gül koklatmam @MiuLegoYa ne esrası yaa... şurda senün için birbirimize girmişiz.. ne rakip arttırıyosun![]()
Sağol canım benim teşekkür ederim.Kız resmlerini gördüm bugün
Ay nevooo yazacaktım dedim müsait zaman değildir falan
İNCECİKSİN beeeeeeee
Zayıfları çok severim biliyorsun seni sevmemek mümkün müüü![]()
anca yetişirsinSen de geç
Merdiven alıp geliyom![]()
Sende mi brutuss@MiuLego beni de seviyor musun![]()
Yaaaaaaa esra işte yaaaaaa canısı oO köyde balım net cekmiyormus ama şahane menü ve sporu vardi![]()
Onlar sana koca mi buluyor derse
Hatay çık aradanAntep çık aradan....
Yaa yatın uyuyun yaa.. derse gidicem...Yaaaaaaa esra işte yaaaaaa canısı o
Kız sussana sen nasiplerime mi engel olucanbuluverin siz de canım
sonuçta arkadaş arkadşın......
Dıııııtay o söylenmez burda
![]()