- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aboo yarına doğurtacak bu karılar beniSus kız sen hamilesin sana sarilamaz artikkk
Hayırlısı o zaman canımistiyorum kuzum bi 70 olayım ilk hedef bebiş![]()
Eh o kadar emek verdik insan korkuyo sonucta bende oyleyim cicegim :\Haftada 1 yada 2 gün yapıyorumAma sonra o gelen artılara öyle üzülüyorum ki
![]()
Diyete başlarken bile kilolu değildin ki sen ,o vücut nasıl 74 tü,hala inanamıyorum,maliyle sen kilonuzu göstermeyengllerdensinizLacivert en sevdiğimNe demek istiyorsun açık renk giyseydim kilolu mu görünecektim
![]()
Hayırlı gecelerYarın gelemem büyük bir ihtimalle
Aynen canım kaç aydır ne uğraşıyoruzEh o kadar emek verdik insan korkuyo sonucta bende oyleyim cicegim :\
benim herif arada açar coşkunun nuri alçocun videolarını da gülek diye,bi ara ona denk gelmiştik bu ne bee dedim kapat iğrenç dediydimEvet evet o![]()
Sağol canım benimDiyete başlarken bile kilolu değildin ki sen ,o vücut nasıl 74 tü,hala inanamıyorum,maliyle sen kilonuzu göstermeyengllerdensinizŞimdi bayağı zayıflamışsın
![]()
amiin inşallahHayırlısı o zaman canımRabbim gönlünüze göre versin
![]()
Ben bir an dublaj montaj falan sandim yok değilmişbenim herif arada açar coşkunun nuri alçocun videolarını da gülek diye,bi ara ona denk gelmiştik bu ne bee dedim kapat iğrenç dediydim![]()
yok bence gayet ciddiydi ordaBen bir an dublaj montaj falan sandim yok değilmiş![]()
Beyin yakan replikler diye girince cikiyir zatenyok bence gayet ciddiydi orda![]()
Hoşbuldum canımHoş geldin![]()
ay tekrar izledim izlemez olaydımBeyin yakan replikler diye girince cikiyir zaten![]()
Ben izlemedim, ömür boyu 1 kere izlemek yetiyoray tekrar izledim izlemez olaydım![]()
![]()
Ben izlemedim, ömür boyu 1 kere izlemek yetiyor![]()