Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen de hiç kizamiyon bu kocana :KK48:

Ben de sonunda adet oldum:ruh:

Habibtem :KK74: nasılsın kuzum? Sizin vize işleri noldu? Ben hastaydım giremedim bi ara, yazdıysan bi daha yaziver:confused:

Zaten adet yüzünden midem bulaniyor, kahvaltı öncesi bu mesajını okumak beni farklı diyarlara götürdü getirdi :kusmuk:

Günaydın:KK45: abooo fenaymış, ben kendimi güzel bulmuyorum, şuracıkta öleyim :ruh:

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:banu 7 lerden hızla uzaklaşıyor 5 lere koşuyorduuuuu :rolleyes:

Sissttt ürkütme ceylanı :sus:

Kız filavir aştı kendini restoran tadilatı yapıyor kocasıyla :skandal:

Kuzu maliye trip atıyordum :KK45:
hoşgeldiler o zaman:KK45:.karnım ağrıyo.güyya arkadaşla yürüyüşe gitcektik ayakta durack halim yok.ev temizlik bekliyo ona da halim yok:işsiz:

Ben de çok fenayım ama evde de içim sisti, hastayken çok yattım:KK43:
valla kahvaltı için kalktım mecbur yoksa yataktan hiç çıkasım yoktu.bi majezik alıp eve girişicem hala elektrikli süpürgem yok bekle alcaz bekle ben halledicem diyip duruyo herif:işsiz:
dövsem mi acep:işsiz:

Kızlar aksama misafir gelecekms eşimin ablası ailesi anlamıyorum yà. Ben cagirmadan neyin gelmesi bu. Annesini gorecekms. Yemek saatinde gelecekle . .neler hazirliycm şimdi. . Ev dünden evde olmayinca curcuna. . . Öf yaa. Sınır bozucu . Kalkıp temzlik alışveriş yemek hazirligi yapsm. Bebeler uyurken dinlenemesem pert olurum akşama. Uyurken bu işlere girismesem uyanınca yaptrmazlar. Oyuy

Nasılsın tevoşum.. dün gece attığın videonın çıkmadım valla :))
Iyiyim canım şimdi parka gidecez yavrularla.
Kız ben onu başka bir sinema.sahnesi ararken şans eseri beyin yakan videolar diye tıklayınca gördüm :KK53:
Ama.gercekten beyin yakıyor o dönemin senaristleri hangi kafadaydi acaba :KK45:

Iyiyim canım şimdi parka gidecez yavrularla.
Kız ben onu başka bir sinema.sahnesi ararken şans eseri beyin yakan videolar diye tıklayınca gördüm :KK53:
Ama.gercekten beyin yakıyor o dönemin senaristleri hangi kafadaydi acaba :KK45:
Herşey ni yere kadar anlaşılır ama köpek :kusmuk:

Back
X