Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:sinirli::sinirli::sinirli:
Günaydın kızlar kilo bildirimi kötü biraz dün Bü cıs oldu aksam o yüzden bu birazı ödem hemen bugün telafi edilecek

Geçen hafta 59.4
Bu hafta 60.6
Fark +1.2
Yüzde +2.02
@hepfit @MiuLego
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:makbulş bu neeeeeeeeee
bu nedirrrrrrrrrr
sana yasaklamadım mı 6 lara çıkmayı ben:sinirli:

korumada artı elbet gelebilir ama +1.2 lik bir artı için epey epeeeey cozutmuş olman lazım. Yakışmadı hiç. Hemen dur diyorsun hemennn:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:haftaya bu artı miktarınca eksi gelecek o kadar diyorum:sinirli:

İlk bildirimi yapayım

Kilom : 72.0

Allah beni bildiği gibi yapsın :KK43:
:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

şu kilo senin adına hiç yakışmadı. BOZMAYACAKSIN ARTIK. diyorum ve susuyorum banu:KK12:

Gecen hafta:91
Bu hafta:89,7
Fark:1.3:nazar:
Yüzde:1,43
8li rakamlari ucundan Gördüm şükür
@MiuLego @Lunya arden32 arden32 @begum75

pamuğum harikasın beeeeeeee:rapci:
hoşgelmiş 8 ler hoş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

birdaha ömür boyu 9 ları görme inşallah. Harika bir eksi ve istikrarlı eksiler ile geliyorsun canım.. maşallahın var şuan için:nazar:

Hayırlı sabahlar. Bol eksili bir gün olsun inşallah.

Kilomu yazayım

Geçen hafta : 63.5
Bu hafta :64.5

Maalesef pazartesi dikkat etmeye başladığım halde ilk iki gün - 1 gitmişti, + 2 ydim malum pazartesi :KK43: sonra üçüncü gün + 1 geri geldi :KK43: bu sabah da dünle aynı çıktım :KK43:
Beklemek spor yapmak da gelmedi daha içimden o sonucu görünce.
Neyse yediğim hurmalar tırmaladı sonuç olarak. İlk kez detokslar işe yaramadı. Karnım da şiş neden bilmiyorum kabız değilim. Özel günlerim sıkıntılı oluyor artık ondandır belki.

Tartılmıycam daha beni olumsuz etkiliyor yine, spora devam bırakmak yok ölçüler önemli artık, kasmadan devam edicem. Kastıkca hafta sonu sapıtıyorum çünkü.

Ne uzun yazdım beee:confused:

yaaa eflal. bu rakam bize dedi ki.. DDETOKSUNA GÜVENME EFLAL!

Haftasonu kaçamak yapmayacaksın:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:YAP MA YA CAK SINNNNNNNNN:sinirli:

Ben de kilo bildirimi yapayim:işsiz: Dun eksideydim bu arada..

Geçen hafta : 58.5
Bu hafta : 58.6
Fark : -0.1
Yüzde : %-0.17
@MiuLego

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Harikasın Berna korumanın ilk haftası büyük başarı ile atlatıldı tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK74:

1 bardak suyla 1 bardak çay içtim sabah.Nasıl olsa tartılana kadar geri iner dedim ,sabah ki tartıdan 100 gr daha artıyım :skandal:Ben artı insin derken daha da artı mı çıkacağım :skandal:az daha bekleyeyim bari,çişim de gelmiyor ki :rolleyes:al sana deynepnaz gördün mü 1 bardaktan birşey olmazı:KK67:
içersen tabi artı gelirsin :D

:sinirli::sinirli::sinirli:
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:makbulş bu neeeeeeeeee
bu nedirrrrrrrrrr
sana yasaklamadım mı 6 lara çıkmayı ben:sinirli:

korumada artı elbet gelebilir ama +1.2 lik bir artı için epey epeeeey cozutmuş olman lazım. Yakışmadı hiç. Hemen dur diyorsun hemennn:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:haftaya bu artı miktarınca eksi gelecek o kadar diyorum:sinirli:

:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

şu kilo senin adına hiç yakışmadı. BOZMAYACAKSIN ARTIK. diyorum ve susuyorum banu:KK12:

pamuğum harikasın beeeeeeee:rapci:
hoşgelmiş 8 ler hoş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

birdaha ömür boyu 9 ları görme inşallah. Harika bir eksi ve istikrarlı eksiler ile geliyorsun canım.. maşallahın var şuan için:nazar:

yaaa eflal. bu rakam bize dedi ki.. DDETOKSUNA GÜVENME EFLAL!

Haftasonu kaçamak yapmayacaksın:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:YAP MA YA CAK SINNNNNNNNN:sinirli:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Harikasın Berna korumanın ilk haftası büyük başarı ile atlatıldı tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK74:
Çok haklısın kaptaniçem merak etme haftaya eksilerimle gelecegım :KK60::KK60::KK60:

Bütün hafta bu moddaydım kızmayın bana :( yiyorum çünkü sigara tiryakiliği gibi yemek yemek:KK42: can sıkıntısı hep pöfff

pc den girdim uzaylı görmüş masum köylü gibiyim:confused:

ayy eflalll ben hiç 59,9999999 bile görmedim ya ne güzel duygudur o

evet canım aynen menü güzel dün çok acıktım ama bugün acıkmam
dünden kalan taze fasulyeyide yerim sanırım

bitti nehirim , gaza basmaktan gaz pedalı çürüdü ama ben bıkmadım
zaten bu kilo foss kilo çogu gider pazartesiye umarım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
öyleymiş masum da ben hep zayıf olduğum için bilememişim kıymetini :( hep öyle kalacak sanmışım...

Back
X