Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ımmmmmmmmm:kk77:

ıspanaktan yumurtayı asla yemem ama besleyiciliği açısından ımm dedim yoksa:kusmuk:

aaaa bak şansa ismini de öğrenmiş oldum.. üstüne alın sen meleğimmmmmmmmmmmmmmm dedim mi orada sen de dahilsin:KK60:

beni de karıştırmasa olmaz arkadaş:110:şişko miu, fit iğde:KK42:acı gerçekler çarptı suratıma ya:KK34:

fitimi yedirtmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:anne:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

şerim snein adın melek mi ne güzelmiş adın
verdiign kilo içinde tebrikler canım

igde ya işte kilo vermek için iki ögün candır ccannnnn

evet canım öyle..
ayrıca teşekkürler canım. buda bi çeşit şeri rekoru kendince. zorlamadan mutedil gideyim ben her zamanki gibi mutedil şeri. :deli:

ımmmmmmmmm:kk77:

ıspanaktan yumurtayı asla yemem ama besleyiciliği açısından ımm dedim yoksa:kusmuk:

aaaa bak şansa ismini de öğrenmiş oldum.. üstüne alın sen meleğimmmmmmmmmmmmmmm dedim mi orada sen de dahilsin:KK60:

beni de karıştırmasa olmaz arkadaş:110:şişko miu, fit iğde:KK42:acı gerçekler çarptı suratıma ya:KK34:

fitimi yedirtmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:anne:

alındım bile beybisi :KK14:

Neyse kızdığıma göre şimdi

Üzülme kuzum sidelya sidelya kilo verim grafiğin iç açıcı değil doğru. Bi çok iyi iki kötü bildirim geliyor. Kilon minnak. Bu hafta regl vurdu seni sanırım. Çünkü menülerin temiz spoeun güzel. Bu durumda kızamam mümkün değil. Haftaya çok iyi bir eksi beklerim ama. 0.2 ler az yeterli değil.

Back
X