- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yumurtalı köfte sağlıklıdır kızz...igdedali annen mi yumurtalıköfte ay inanamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalı köfte sağlıklıdır kızz...igdedali annen mi yumurtalıköfte ay inanamıyorum
Kız seni yerim yerSelam önce kilo bildirimi yapayım
Salı günü 113,500 kg
Bugün 111,500kg
Bugünkü menum
Sabah 7 ,30 kahvaltı
1 adet salatalık
1 adet domates
Biber
2 dilim etimek
Sata 9da spor 9nce step sonra egzersiz
Toplam 40 dakika
Burada sabah kahvaltı dan önce mate.cayi saat 12, 30
Oylen menü pırasa
Yoğurt salata ekmek 1 etimek
Saat 3 te mate cayi 1 elma
Aksam yemeyim
Türlü yoğurt salata 2 dilim etimek
2 sat sonra canımın istediği bitki çayı
Yeşil çay olabilir
Ada.çayı
Hangisi olursa farketmez
Arkadaşlar ben aranızda yeniyim mesajlarınızı göremeye bilirim kusuruma bakmayın bu arada 2,5lt şu icoyorum gün icinde
Hala daha muhattap olmuyo Banu
oy canım geçmiş olsun kuzummm @Esra_4378 benide hedef listesine eklersen sevinirim cnm
emine ablaa, menünn iyi ama snein kilona göre az gibi
igdedali demek senle muhattap olmiy anacıgın
![]()
Kuzuum o minicik bedeninle nasıl vermişin öyle seen maşallah
Aman yarebbi Kiloya bak. Tebrikler kuzummm. masalllahhhKilo bildirimi
Geçen cuma:55.5
Bu cuma:54.5
Fark:1 kilo
Yüzde: 1.80
Eki Görüntüle 2130660
@MiuLegohepfit @Nevreste
He kız dün geldi anacımigdedali annen mi yumurtalıköfte ay inanamıyorum
Kız seni yerim yer
Ne güzel eksi o. Etimeği sabah konuştuğumuz miunun söylediği gibi öğlen 1 akşam 1 dilim yapacan de mi ?
Hala daha muhattap olmuyo Banu
![]()
Bana dedi moni kep ister misin diye?? Hayır ben kendim alırım dedim :))@MiuLego yav bi nick vardı unuttum bana kep yazdiracadi. Acep ne oldu ki. Yoksam yapmasa dà. Ben eski mezuniyet ten değil de bu mezuniyeté mi taksam o kepi
He kız dün geldi anacım
Çok profesyonel çok
kadın kurumsal ya
aile ilişkilerini karıştımrıyor buraya![]()
Bence de harika olacak baharda efil efil gezeceksin yazın rahatça hareket edeceksin ohhİnşallah niliskom kalbi guzelim. Du bakıyım 61 60 59 owww. Olur süper olir. Nisan bitmeden bu iş tamam inşallah . YaZa hazir olcez
Söyle kız kilonu 2 haftadır vuramıyorumHaftaya artık![]()
Sensin çok iyi![]()
Tebrikler canım çok güzelKilo bildirimi
Geçen cuma:55.5
Bu cuma:54.5
Fark:1 kilo
Yüzde: 1.80
Eki Görüntüle 2130660
@MiuLegohepfit @Nevreste
Akşam görüşelim müsaitim bebeem![]()
geçen haftaki kilon: 66.3 olarak kayıtlıKilo bildirimi bende yapim
Cuma:66.8 geçen cuma
Bu Cuma:65.9
Ayy hepimiz inşaallah. Ağzım sulandi valaaaBence de harika olacak baharda efil efil gezeceksin yazın rahatça hareket edeceksin ohh
Söyle kız kilonu 2 haftadır vuramıyorum
Tebrikler canım çok güzel
![]()
evet az oldu.Az gelmiş canım kilo oranına göre![]()
Ya bilmiyorum burada kimse benim gibi regl muhabbeti yapmıyor sanki. Kimseyi böyle etkilemiyor mu merak ediyorum.
merak etme yalnız değilsin. benim de r.... şiddetli gelir. iştah düzenim de alt üst olur. ama tabi bende miyom da var iki tane. onların da etkisi var o şiddette. yani anlayacağın benim de r... zamanı ve öncesi dengem acayip bozuluyor. bambaşka biri oluyorum. anormal şişlik de motiveyi dibe vuruyor. yaşayan bilir. bazılarının daha kolay geçiyor. o da şansŞimdi ilk hedefim pzt güzel bir eksi görmek. Cuma da çok daha iyisini tabiki.
Dedem yazmışBence de harika olacak baharda efil efil gezeceksin yazın rahatça hareket edeceksin ohh
Söyle kız kilonu 2 haftadır vuramıyorum
Tebrikler canım çok güzel
![]()