AH KUZUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. NE KADAR SARILI KALACAKMIŞ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AH KUZUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. NE KADAR SARILI KALACAKMIŞ?
Kilo bildireyim.
Geçen hafta boyunca hiç diyet yapmadım nerdeyse bütün günler tatlı yedim.
Geçen haftayı tam hatırlamıyorum
Bu hafta 101,6 çıktım.
Neyse ne artık gecen hafta yapacagımı bu hafta yapıcam inşallah.
Anama gitsemde bişey yemiycem anamım evi şu an tepsi tepsi şeylerle dolu.
hayır hiçbir zaman yazmıyorsun.. hiç yazmıyorsun.. yazsan zaten böyle olmaz. ama hiç yazmıyorsun.
Vericem inş mali baktım sıkışıyorum yada kaçırcak gibiyim öğün öğün yazarım.
Çok vakit kaybettim ya çok üzgünüm bunun için.
Sonu iyi olsun inş
Öyleymiş miu düzelttim ama seni etiketlemeyi unutmuşumkuzum geçen hafta 55.4 görünüyorsun bende.. -1 değil de -900 ama ne fark eder be harika bir eksiiiiiiiiiiiiiiiii
kilo bildirimin nerde?![]()
Mortingenleri akşam açıklayayım kızlar. Siz bu arada kimlerle morti olacaksınız onu deyin. Etiketleyin beni şunla morti olacam deyu...
Bonus ve @yumurtalikofte sizi de kertiyorum. Anam zaten razı da bonusa fikrini sormuyorum
Morti bulmayanları kafama göre kerterim yenilene de ceza vericem çok pis(çok farkla yenilene)![]()
Akşam denize karşı alır mıyız birer drinkay inanmıyorum ya harika manzara denizzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
Şöyle en içten bir inşallllaaaahhh diyeyimm
sen neden izne çıktın ki hala anlamış değilimGelmişken vereyim.bari...
Adetim yavaş yavaş geliyor ödem çok ictigm.elma.kuru çok faydalı oldu gelmeyen regl.gelmeye başladı öyleyse yazayım
Geçen hafta 75
Bu hafta 74.200
-800 haftaya daha çok gidecek beb inaniyorum kuzular![]()
Kuzum yanlış anlama. Ben buradayım.Liste dışı daha sağlıklı kilo vereceğime inanıyorum.
aynen balım içeriği hazırlayana kalmış.. dur bu haftaKaptanım faydalı paylaşımlar ne üzerine oluyor ben araştırmacı bir insanım elimden geldiği kadar müsait oldukça araştırır paylaşırım uygun görürsensağlık spor diyet gündelik yaşam hepsini mi içeriyor
![]()
Kafa bozuktu biliyorsun veremem diye takımı etkiler diye dusundum kuzum
sen neden izne çıktın ki hala anlamış değilim
kuzum şuanda sağlıksız ne yaptın listedeyken?
sen hep mutlu ol güzel kalplimAy mutlu oldu kuzumm![]()
anladımKız sen geldin diye girmiyorum bak bir dünya işim var.
Anladın sen![]()
ay evetttttttttttt
Ablamdayım güzel kilolar verildi mi hanımlar belli mi liste?
senin ellerinden drink e hayır der miyim hiçAkşam denize karşı alır mıyız birer drink![]()
Kafa bozuktu biliyorsun veremem diye takımı etkiler diye dusundum kuzum![]()
Miu ben faydalı bildirim şeysini yaparım bu hafta istersen , her gece bildiririm biraz geç olur ama sabah kalkınca okursunuz, gece vaktim oluyorCanım benim bu görevi bana layık gördüğün için çok tşk ederim lakin ben yapamam ki net çok az bakıp anca alintilara cevap verebiliyorum hem ben bu işlerde acemiyim daha becerikli arkadaşlarımız yapsa nasıl olur ,illa yapacan dersen nisan 7 den sonra yapabilirim paket o zaman yenilenecek
seni de bir sonraki haftaya alıcam o zamanBende paylaşırım kür vs ödem atmak yağ yakıci icecekler![]()
Az yiyorum
sen neden izne çıktın ki hala anlamış değilim
kuzum şuanda sağlıksız ne yaptın listedeyken?
Farketmez kaptanım arkadaşlar aldıkça alsın tabi ki kalan olursa ben alırım
Ula denizi de mi ozlemeyelim, denizi mi kıskandın
seni de 4. haftaya aldımMiu ben faydalı bildirim şeysini yaparım bu hafta istersen , her gece bildiririm biraz geç olur ama sabah kalkınca okursunuz, gece vaktim oluyor
Bir şey demiyorum artık![]()