- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Gızzzz 53,5 nee?ay ben yanlışlıkla mı yaptım ne ettim ya
değiştiriyom hemen
Vur deyince öldürmüşsün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gızzzz 53,5 nee?ay ben yanlışlıkla mı yaptım ne ettim ya
değiştiriyom hemen
Gördüm ama ulaşamam o hedefe ya, regl haftasına giriyorum
Vicdansız miu
Bi dilimden cok sey olurTamam bişey demedim canım kaptanım bi öneri sunmuştumyarın doğum günü organizasyonu var kadın yemezsen alınırım dedi bş dilimden bişey olmaz diyo nasıl karşı koyacam
![]()
Dostum pazar günü dönüyoruz inşallah pazartesi bildiririm tartıyıkilo bildirimin nerde
Geçmiş olsun canımRahatsızım akrep kaptanım, hastane bana pek yaramiyor![]()
Deli misin nesin flavır, ne güzel 200 gram hedefin vardı, rahat battı, sussaydın ya delü, şimdi Nur topu gibi 1 kilo hedefin oldu
Bu hafta yine kasmalara devam
![]()
ben diyette olsam seve seve olurdum verom.. neden sanmıyorsun kuzucuğumBenimleBenimlemorti olmak isteyen var mı . . Pek sanmiom
hmmm tamam gayet iyi makul.. ekran görüntüsü aldımTamam o zaman
Yeni üye:
İsim: preto
Başlangıç kilosu:7,5( eve gelince tekrar kontrol ederim)
Hedef: 5,5 kilo
Her hafta 100 gram vermesi lazım ilk 4 haftada, sonra haftalık 150 gram
![]()
Sucuk kırmızı etten mi? Kuzu kırmızı etse 1 dilimi 40 kaloriMenü vereyim
Sabah(10.00)
2 kayısı kurusu
Öğlen(12.00)
2 yumurtadan beyaz peynirli soğanlı omlet
1 k.k Beyaz peynir
Yarım domates
8 zeytin
6 dilim sucuk(kasap yapımı)
1 dilim tam buğday yumurtalı ekmek(fıstık ezmeli)
Ara(17.00)
3 ceviz
4 o garip meyve kumkuvatmuydı neydi adı
Akşam(20.00-20.30)
1 tabak kapuska
2 kalık yoğurt
4 köfte
Su bol, sporu sonra eklerim
malipina
hepfit
Nevreste @MiuLego
Hahhaaaahmmm tamam gayet iyi makul.. ekran görüntüsü aldım
@preto cuğum çivili sopam ve üzerine çeşit çeşit köpeğim var .. sen bilirsin yanibence ver bu kiloları kurtul
Kırmızı etten, pro o bişiy olmaz diye düşündüm ben kız nasıl 40 kalori olur yaw yanlış olmasın oSucuk kırmızı etten mi? Kuzu kırmızı etse 1 dilimi 40 kalori![]()
Kız zaten maşallah minik kopeklerden daha büyükHahhaaaa
Köpekten korkmuyor kız, minik tosunum yürek yemiş, köpekler ondan korkuyor
Çivili sopa iyi fikir
![]()
Herkese rest çektim 2 haftadır yarın en iyisi araya kaynayıp yemeyeyim ben yedim tadına baktım yapayım vermeye başlamışken yine almak istemiyorumBi dilimden cok sey olur
Valla bana da darilirim diyen cok oldu.Ben de bi dilim pasta icon darilacaksan daril ne yapayim demistim.ben bu yola girdim sonucta onlarin keyfi icin bozamam.arkadaslar bilir benim halalarim neler neler yapardi istanbulda.buraya geldim aana yemin ederim yemiyorum diye agladi esimin teyzeleri.2 muhabbete geldim yemek yuzunden niye agliyosunuz dedim en sonunda cok onemli biseymis gibi..onemli olan birlikte vakit gecirmek degil mi yani..benim mideme pasta gidince sen ne zevk alcan ki..bak soyluyorum yersen cok pisman olacaksin.ve boyle boyle hayir demeyi ogrenmezsen daha cok pismanlik yasarsin.
Ben daha diyete baslatali 1.5 ay olmusken daha once evine hic gitmedigim birine gittim esimin arkadasiydi ayakuatu tanisiyoduk sadece.ona bile ayip olur olmaz demedim arkadasim gelince yemicem şimdiden soyleyeyim israr etme demistim
Ben de öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşadımKırmızı etten, pro o bişiy olmaz diye düşündüm ben kız nasıl 40 kalori olur yaw yanlış olmasın o
![]()
Kız listedeyken çaktırmadan yemiş gibi yapıp çöpe atmisligim var pastayı peceteye sarıpHerkese rest çektim 2 haftadır yarın en iyisi araya kaynayıp yemeyeyim ben yedim tadına baktım yapayım vermeye başlamışken yine almak istemiyorum