Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Düzenleriz canisi de biskivit var ne olacak simdiEn Büyük KK kirpaclayacaklar seni:deli::deli::deli::deli::deli:
Püsküüt oldu evet ama sor bir neden?
Şimciiii evden 12.30’da çıktım öğle yemeğini takiben, eve 21.30’da döndük, arayı 16.00’da yaptım öldüm açlıktan akşam yemeği saati geldi ben hala çalışıyorum,başka da birşey yoktu orada, attım ağzıma

:KK43: :KK43:
Birdaha yemem töbe
Ama mezuniyet yapın bana da yaaa yazık bana
:KK8::KK8:

ADINIZ: Aynura
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:87.5
HEDEF KİLONUZ: ilk olarak 65 sonra 60 inşallah
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evvet ilk 4.takımdan mezun oldum sonra 7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelikkkk
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ayyy o kadar çok ki...ne çekiyormuş kilolu insanlar...2.kata çıkamıyorum oturup kalkamıyorum çok zor...en önemlisi yaz geliyor...kocam zayıf istiyo...güzel görünmeliyim sıkılaşmalıyımmmm...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:6yıllık evliyim,5yaşında bi kızım 2aylık minik bi oğlum var sezeryanla doğum yaptım emziriyorum...ev hanımıyım evde çok yoğun bi hayatım var...2ay öncesine kadar yiyip içip iş yapıp yatıp uyuyan ben şimdi oturunca seviniyom:-)

Heeepinizi tanımak isterim...
Hoşgeldin tekrar
Umarım bir an önce verirsin ,minnak oğlunu da, tatlı kızını da öperim ayrıca
:KK200:

Hosgeldin ben çakıl 37 yasimin son demlerindeyim. Geçmiş e özlem nedeniyle yine 55 kilo olmak göbeği açık tshirt giymek istiyorum. Karın kaslarını severim. Karbon bagimlisiyim ama kurtulus cirpinisindayim 6 aydır kola içmiyorum. 6 ay önce 5 litre kolayı şu niyetine icerdim. 6 aydır yavaş adımlarla spor yapmaya başladım. Gogus diklestirim derken pazu yaptım. Kısaca ben boyleyim. ..
Of çakıl ya koptum göğüs dikleştirmeye çalışırken pazu yaptım kısmına
:KK70::KK70::KK70:

malipina malipina

Günün menüsü

12.30
Yarım mercimek çorbası
1 pansiyon sis tavuk yanına 1 domates 1 biber biraz marul bolca açılıyor turşusu
1 dilim ekmek normal ek ekmekti ama çok ince kesilmisti.

20.00
Etli bezelye demek yerine bezelyeli et yemeği 6 kaşık (eşim dün düdüklüye atmak için ayirdigim tüm kuş başı eti bezelyeye koymus 4 yemek için düşündüğüm eti 1 seferde pişirmis oldu bu arada bezelye 1 kaselik düşünün orantıyi ama kiyamadim o kadar uğrasmis ki diet yaptigima inanıyor artık ya da evde et bulduğu için mutlu bilemedim)
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

2.5 litre su

Şimdi 45 dakika bolgesel yapacagim kalkiyorum gecmisi bitirdim.

@MiuLego
Çok güzel menü olmuş çakılım
:halay:

evet canım Baküde yAşıyorum...
Ay ne güzel, Bakü’yü çok merak ediyorum, en büyük hayalim Sibirya ekspresi ile bir baştan diğer başa kadar gezmek sonra da aralara dalıp Türki cumhuriyetlere gitmek
Balayında istemiştim eşim istemedi, bilet bile alacaktım nerdeyse, kısmet, ama geleceğim Bakü’ye bir gün

:deli::deli::deli:

Menü:
Öğlen; 1 ayran, köfteli patlıcan yemeği.
Akşam; 1 kase sarmisakli yoğurtlu semizotu, 2 küçük tavuk baget.
Şu: 2 lt anca oldu.
Spor: epey saat ayakta kaldım. Birazda sinirlerim yipraninca pek yapamadım. 30 dakika gece yürüyüşüm var sadece :KK43:

@MiuLego
malipina malipina
@nehirnil111
Lunya kahvaltı yok, olmamış olmamış :duduk::duduk: kahvaltısız olmaz, az da değil yumurtalı peynirlı olacak:duduk::duduk:
(Şaka yapıyorum kuzum doktordaydın biliyorum, bir an önce şifa bul umarım, sabah da şimdi güzelce kahvaltını yaparsın sen, mutlu olursun :KK60:)
Dip not: benim kahvaltıları bir kere bile beğenmedin ya :KK59::cool:

Oh saat kaç olmuş, yatayım, iyi geceler herkese
:KK53::KK53:
Bir de günaydın bırakayım
:KK28::KK28::KK28:
Biz burda gün ağarmaya başladı bilem flower...sen niye böyle geç uyuyon ?bebiş mi var uyutmayan?
Evet tatlım Bakü çok güzel bi şehir...gelmelisin bence de...belkim görüşürüz de dur hele...
Burnun ucu için de geçmiş olsun...ne ettin nasıl ettin çözemedim ama:D:D:D

Back
X