Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende iyi oldum ballı çörek :KK200:Yok 1e kadar buradayım herhalde bir değişiklik olmazsa :deli:eve gidip duş alacağım saç baş akşama bohça götüreceğiz erkek tarafına :KK45:

:halay::halay:

Kuzu 2 haftada değil miydi o direk sondan 2 yi alt gruba ilk 2yi üst gruba mı taşıyoruz :KK45:
oo bohça getirceksiniz demek ki :KK9:hadi kolay gelsin

aa kız dur mesajı bulup bidaha bakayım,ben kelekleri direk karpuz yaptım ya:skandal:

oo bohça getirceksiniz demek ki :KK9:hadi kolay gelsin

aa kız dur mesajı bulup bidaha bakayım,ben kelekleri direk karpuz yaptım ya:skandal:

Biz mi yapıyoruz ki ben kaptan yeniden liste oluşturacak sanmıştım :KK70:Sağol kuzum Allahtan giyinip süslenme dışında hazırlık yok artık gidip yemek yer geliriz. Bir de bohçayı ben açıp millete göstereceğim :skandal::oha:unutmuşum:rolleyes:

Canım benm tanıtım formumda sebeplerim yazılı..daha sonrada solemstm..neredeyse bi dahakı ay dönemnde regl oldm ve kist sorunm vardı kı inş gtmstr...ama benm bu konuda söleyecek sözüm kamadı dger mesajnı beklicem @MiuLego
Elifcim zaten kilo vermene birşey demiyorum ki canım.. istikrar var bir kere kilo veriminde. Bu çok iyi ve çok önemli. Her hafta eksi ile geliyorsun büyüğü küçüğü değil eksisi önemli.

Ancak kaçırdığın şey şu.. listeye aldığım kişiler kilo verimi fazla olan, takip ettiğim gördüğüm ve yüksek kilolalar veren kişiler. Benim tercihim bu yönde. Neden? Çünkü liste bu işin yarış kısmı. Yarış varsa kazanmak amaçtır. Kazanmak için de doğal olarak yüksek eksili kişileri alıyorum listeye.

Liste işini neden stres yaptın bu kadar ? Listede olmazsın, daha sakin sakin takımımızda kilonu verirsin. Biz bir takımız ve sadece listeden oluşmuypruz. Liste dışında devam eden kocaman bir aileyiz farkında değil misin?

Ula çakıltaşı o kadar menünü yorumlamışlığım var kötümüydü he söyle :63:

Haftaya mortilik neden olmasın
Yorumlarin cok guzel ki Onun için biz iyi bir ikiliyiz biz birbirimizi anlıyoruz. Ama benim menu yorumumu düşünsene kahvaltı yapan herkes kırmızı kart yer kesin :KK70:

Ayyy begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111 kuzulaar

Spor listemiz aynen kalıyor bu hafta. 2 haftada bir değişiyor ya sadece.

Ama her kişinin toplam puanı bir köşede kalsın sizde. Çünkü haftaya toplam puan üzerinden geçişler olacak.

Ben sadece karpuzlar mı kayısılar mı bu hafta kazandı onu yayınlayacağım. Sizin spor grupları bu hafta aynu:)

Biz mi yapıyoruz ki ben kaptan yeniden liste oluşturacak sanmıştım :KK70:Sağol kuzum Allahtan giyinip süslenme dışında hazırlık yok artık gidip yemek yer geliriz. Bir de bohçayı ben açıp millete göstereceğim :skandal::oha:unutmuşum:rolleyes:
ayy herşeyi karıştırdım desene :skandal:
saklanayım en iyisi
images

malipina malipina @igdedali aşkolsun gelicem deyipte ne zaman gelmedim beni herkeş bilir :-)

Valla çok kötüydüm hala çok kötüyüm ilacın etkiside geçiyor iyice fena oluyorum.
Midem felaket bulanıyo. Dün yürütüşten sonrada çok ağrıdı vucudum belliydi böyle olacağı.

İki öğün yapiyim demiştim ama bi gün yaptım sonra bozuldu yine bi gün yaptım sonra bozuldu. Normal öğünler yapıcam yine.
Dünde geç kahvaltı yaptığım için 2 öğün oldu.

Ne yedim

Sabah 11:00
3 yumurta sahanda
4 dilim hellim peyniri
1 dilim çavdar, domates

Akşam 17:30
7-8 tane ev yapımı çiğköfte( daha sıkılmamıştı benim aldıklarım 7 tane olmuştur)
Yarım tabak kabak yemeği
2 kaşık yeşil mercimek

2 litre limonlu su

45 dk tempolu yürüyüş
45 dk normal yürüyüş
nehirnil111 nehirnil111
Güzel menü bonusum. Akşamı erken yemişsin ama mercimeğe gerek yoktu sadece, fazla karbon olmuş . Yürüyüş de yapmışsın oh mis. Su da fena değil iki bardak daha ekle suyuna. Beğendim ben kuzucum:super:

Elifcim zaten kilo vermene birşey demiyorum ki canım.. istikrar var bir kere kilo veriminde. Bu çok iyi ve çok önemli. Her hafta eksi ile geliyorsun büyüğü küçüğü değil eksisi önemli.

Ancak kaçırdığın şey şu.. listeye aldığım kişiler kilo verimi fazla olan, takip ettiğim gördüğüm ve yüksek kilolalar veren kişiler. Benim tercihim bu yönde. Neden? Çünkü liste bu işin yarış kısmı. Yarış varsa kazanmak amaçtır. Kazanmak için de doğal olarak yüksek eksili kişileri alıyorum listeye.

Liste işini neden stres yaptın bu kadar ? Listede olmazsın, daha sakin sakin takımımızda kilonu verirsin. Biz bir takımız ve sadece listeden oluşmuypruz. Liste dışında devam eden kocaman bir aileyiz farkında değil misin?
Eveeeetttt liste dısıyım ama kacamak takiple verıyorm kilo mu hehh heeehhh.özellıkle matematık nıcklı hanımın hayranıyım 85 ten taaaa nerelere ınmıs yahu masaallah

Canım ben ilk okul öğretmeniyim üstelik bu sene 1. Snııf öğretmnym ve tenefüslerm 5 dk dan olusuyor derste yada tenefüste yazma inkanm olnuyor acıkcası.6 da cıkıyor ve eve grmeden oglnu alıyrm oglumda 3 5 yasnda . buraya en cok sabh saatlernde greblyrm ama her sabhda griyor yazılanlrın genlde tamamını okuyrum ve cvpda yazıyrn..bunn dsnda dger saatlerdede sürekli aktif oluyrö ama aktif oldgm her an yazma fırsatm olmuyor anlattgm durumlardan ötürü..bunlar bahane değil ama bu takıma böle baglanmsken önemsemiyormus gbi bilinmek istemm o yüzden yazdım bunları .tesekkürler görüşlernze her zaman saygım var @MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Öncelikle ben senin öğretmen olduğunu unutmuşum kuzum anladım şimdi kusura bakma emii

Eveeeetttt liste dısıyım ama kacamak takiple verıyorm kilo mu hehh heeehhh.özellıkle matematık nıcklı hanımın hayranıyım 85 ten taaaa nerelere ınmıs yahu masaallah
Demek matematik in hayranısın:işsiz:

Demek miu değil matematik:işsiz:

Aşk olsun kalbimi kırdın şuan ağlarım baaaaak:110:

Canım bak tamam bitti gitti liste dışısın ve takımımızadasın hep buradasın artık. Sen 7. Takımlısın artık :))) sen az ver çok ver istediğin gibi ver emi:) liste dışının çok kilo verme xorunluluğu yok ki. İstikrarlı olsun yeter , korkma yani. Menü ver spor ver e bir de muhabbet:KK200:

Back
X