Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dünki menum
Gorumcemin 40 i cıktı daveti var di ona gittim öğlen akşamda köye geçtik netim bitti yazamadım

Sabah 9
Biberli yumurta peynir zeytin dom. Sal. Biber.

Öğlen 2
Yarım kepçe mercimek
3yk tavuk göğsü salata turşu yoğurt

Akşam 19.30
Yarım kepçe kuru fasulye
2yk tavuk tursu

Şu 2
Spor yok

Evett bu neee içimi yakan bir menü sağlıksız olmayan ama belli başlı yönleriyle diyette sakıncalı şeyler...
Benim meta başkaları gibi cis cos yiyerek veriyor değil tabi ama diyette bi turşudan bile korkar oldum mercimek öğlen yiyince akşam vursalar kuru yemezdim ama buda böyle oldu...
Sonuçta bi baklava değil mazur görün
@MiuLego @malipina Melegiimm22 Melegiimm22
Gayet güzel menu kuzm

tam menü güzel bi kahvaltıyla başlamış derken hiç öğün yememişin kuzum yaa detoks mu yapıyon ortaya mix detoks olmuş bu menü.cumartesiden mi başladın yapmaya?pazartesi tartıyı kontrol etseydin de öyle yapsaydın bari.dikkat et detokstan sonra duruyo vücut.spor az olmuş keşke 3mile tamamlasaydın.pek içime sinmedi bu menü:110:
Dogru kuzm bende sevmedim dun menumu

Ama ben seninkini beğenmedim o ne öyle detoks mu yapiyorsun ama böyle sık sık sağlıklı olmazki
Melek bismillah ne detoksu... önce azcık zayıfla bakim bi.. kilon durursa yaparsın detoks ;) ben 80lerde 90larda hiç detoks yapmadım..

Yoğurtla yedim ama gurulduyorum şu anda:silah:
bana da hep öyle oluyor. hele bir de çok açsam :olamaz:

Bence de git uyu fulya, atma ağzına bisey:duduk:
gittim azcık oyalandım, su içtim yattım.

akşam 6da bayılmışım resmen :KK43:
herife bana seslen dedim o da unutmuş uyandırmayı sızmış çekyatta:KK45:
aç kaldı garibim:KK45:
kız bu iş seni kasapla hepten kanka yaptı. o ayrı yerde uyuyor sen ayrı yerde :ıslık:

Back
X