kullanıcıda bi tek ben görünüyorum,kendi mekanımda yanlızlık hissettim iyimi42 ziyaretçi diyor... 420 de olur yakında
Aaa dedikodumu yapmislarrr
Banu bu yeni yeme duzeni sana yaradi bence de.bayrama 64in altinda olacaksin inaniyorum.
Ramazanda gelir bence
Cakil sana da bravo oyogunlukta yorgublukta sporsuzlukla bile eksiyle geldin tebrikler.
Evet Banu ama bu defa iyi eksi geldi ödem o bu şu farketmez seni 67 yaklaştırdı bu hafta gibi bir hafta bekliyorum senden lütfen menü vermeye spor yapmaya dikkat et ne olur
10 mayıs menüsü
9.00: 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 7 zeytin, 1 dilim tb ekmeği
13.30: 1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 avuç dereotu
16.00: Çiğ fındık, kuru kayısı bilinen miktarda :)
16.30: Öğlen in aynısı
Su: 3 litre
Spor : 30 dk eliptik
@MiuLegoWhiteblacklife
Nare83
Banu varsa yanına 1 domates 1 salatalık ekle öğleye akşama kabak harika sabah ki ekmek bugün olmamaliymis ama olsun çok etkilemez
Ve 68 dibini siyirmis olurdun ama çok çok güzel eksi Banu
Bu kiloyu nasıl verdigimi bilseniz
Harika banu gitti mi gitti sonuçta. Böyle devam edersen ki edeceksin inanıyorum 65 çok uzak değil
esra kusura bakma, gerçekten o kadar yoğunumki,resmen dörtnala yetişmeye çalışıyo gibiyim uzun zamandırSevgili @MiuLegoWhiteblacklife ve begum75 simdi dünde yazmıştım ama dönüt olmadi demekki gormediniz birdaha sorayim dedim ben akşam eşim dışarı çıkınca spora devam ediyorum bazen o sebeble yazmıyorum çünkü begüm ayrı ayrı yazmasanız demişti toplamak zor olabiliyor hepsini menüyle yazalım diye simdi ne yapalım menüyü vereyim spor var diyeyim sporu tamamen bitince ayrıca mi etiketliyeyim
Biliyorum kuzum naptin yemek işini. Evden mi gotureceksinİyi yönde konuştuk canım
Evet yaradı ama Ramazan'da düzenimi
Bozmadan devam edecegim
Biliyorum kuzum naptin yemek işini. Evden mi gotureceksin.İyi yönde konuştuk canım
Evet yaradı ama Ramazan'da düzenimi
Bozmadan devam edecegim
Gel sen geeeel lunyacı löpet geeeel
Önce vaytın yüzdesi ile seni
Sonra da benim yüzdem ile seni
Vaytla hüpleteceğiz
Benim de oyle olsu melek benim de tecrubesizligime denk geldi cocuk tembelliginden uyuyomus ben dotdu da uyuyo zannediyorum meger ac yavrum aglamiyo da.o aglamayinca ben de uyandirmadim salak gibi.zaten zor uyaniyodu.ill ay hic kilo almadi karaciget enzimleri yuksek cikti beslenme eksikligi gorulsu sebep hoop basladik mamaya.once emzirdim ardindan kasikla verdim ama doymadi kasikla icemedi mecbur biberon.sonra grip oldu ememedi sunnet oldu huysuzlandi emmedi oyle boyle derken 6.5 aylik tamamen birakti.
Evet iste tecrübesizlikCanım emmiyor mu şimdi kilosu az da olsa mama vermese idin emdikçe sütü gelcek insan ilk çocukta tecrübesiz oluyor kim n derse ona göre hareket ediyor ama beyin ile alakalı
Sanki süt Bebek sana sarıldıkça oksitosin salgılıyorsun süt artıyor çok farklı birşey 2. Çocukta daha farklı olacak inş
gördük mü gördük mü ortaladık mı 9 larıGünaydınhayırlı cumalar
Anneler günü kutlaması var okula erken gidiyorum gelince bildirim yaparım inş.
@Lunya allah kolaylık versinmaşallah tartılarınıza.
lan sen tıfılsan ben senden 3 cm kısayımBana tıfıl dediler
Aa benden zayif degil misin
o ne biçim yenmek virgüllerle yenilgi mi olurÇamura yatmayin lan yenildiniz işte
Açız löp et yiyecez kaçma
butlarımdan ye de işe yarasın bariKilo bildirimimle höpföt ü 7. Takım tarihinden sileceğğğğm
beni takip ediyorlar, kilo veremese de ne tatlı gacı kilo vermesine hiç gerek yok diyollar42 ziyaretçi diyor... 420 de olur yakında
gördük mü gördük mü ortaladık mı 9 ları
beni takip ediyorlar, kilo veremese de ne tatlı gacı kilo vermesine hiç gerek yok diyollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?