Dimi yavayy tebrikler malican
bu haftada level atlayan atlayana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi yavayy tebrikler malican
bu haftada level atlayan atlayana![]()
Ne yapalım başka bahara artikCıkssss olamadık![]()
üzülme sinirlenme sen bi yemek ye o minnak karnını doyur kuzumhiç de aaaaaaaaaa iftiraaaaaaaaaaaa
inşallahı yok simayyyy
birdaha 7 ler yok
ben anlamam pazartesi gelecek o kilo
cidden kızarım onca emek çöp olmamalı
dikkat edeceksin ve sporla da destekleyip eksileceksin
Tebrikler cnm.. bayrama kadar 95i göreceksin eminim.. kilo çok olunca çabuk gidicekPazartesi 107.2
Cuma 105.8
Fark 1.4
Yüzde 1.3
amin canim insallah@Ytmz
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin
Kurbaneeyy li li liiiişşşya tamam ama nasıl yarışacaksın o zaman sonuç belli isesence sen -700 falan gelmeyecek misin?
begüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş eriyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaşasınnnnnnnnnnnnn
duygulandım az ağlayacam
gerçekten
İNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
-900 AZ MI YA
ONU GEÇTİM ZATEN
HOŞGELDİN 7 LERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MALİM HARİKASIN YA.. 7 LER GELDİ HOŞ GELDİ... BİR DAHA ASLA 8 LERİ GÖRMEYECEĞİZ PİS 8 LER
AYNEN DEVAMMMMMMMM
Ay canım benim sen de
işte o kadar
ben halk malıyım
ahuuuuuuuu üzülme tamam bitti gitti başladın! haftaya güzel bir eksi ilk hedef.. ağza sürekli bir şey atmak yok.. leptin önemli.. her gün spor! veee akşam ağır yemek yok! anlaştık mı?
Hayırlı olsun ♡♡♡amin canim insallah
aminn canim bnm
Ben de ben de hepsi sayenizdeGayet güzel eksi balım 7 ler hayırlı olsun kuzumm ayyy çok sevindim mali yaaaaa
aralarında ne kadar olacak canım benimkiler 3 yaşamin canim insallah
Hayırlı olsun canım, tebrik ederimkiiz ogluma kardes geliyo hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin butun arkadaslarima
Sen varya sen bitanesin ayyy aglayacagim yaaa 100 kilodan buralara ne diyeyim azmine iradene sporuna sağlık kuzumBen de ben de hepsi sayenizde![]()
Amin Kuzucumhayırlı olsun mali hızlıca 7lerde gitsin darısı başimiza artık
Si olmasanız başaramazdım kuzucum aallah razı olsun hepinizdenSen varya sen bitanesin ayyy aglayacagim yaaa 100 kilodan buralara ne diyeyim azmine iradene sporuna sağlık kuzum
Anammmm 7 ler geldiiiiiKiloo
Geçen cuma:80,6
Bu cuma :79,7
Fark:-900
Yüzde :1,11
Bu hafta az gitti üzüldüm
Ama 7ler geldi sevindim
noldu şimdi bana
@MiuLegohepfit
Whiteblacklife
Sagol hipoomHayırlı olsun ♡♡♡
Oglum subatta 3 e girer ins o zaman 3 yas oluraralarında ne kadar olacak canım benimkiler 3 yaş
tskr ederim canim bnmmmHayırlı olsun canım, tebrik ederim![]()