Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyy ben olabilirim, millet çok yedim midem bulandı diyince:KK57:
benim hiç midem bulanmıyor, küçülmüyor, doydum dediğimde 3 kişilik yemiş oluyorum:olamaz:
üniversitede bi arkadaş bu kadar bedene bu kadar yiyeceği nasıl sığdırıyorsun demişti, aşırı utanmıştım:olamaz:(50 kiloydum)

Mium şimdi ben sabah klasik kahvaltı yaptım
Bı kahve içip spor şimdi kahve ve 5p Gr çiğ kuruyemiş ve kuru meyve 3 5 eri kiraz bı tane kayısı yiyebilir miyim @MiuLego yoksa çok mu olur akşama kabak yada taze fasulye yiyecegim
5 p gram ne oliyi?

50 gram mı ?

50 gram ne kadar ediyor bilmiyorum
6 adeti geçmesin kuruyemiş :) yanına da meyve

gayet iyi fazla olmaz ye kuzucum

5 p gram ne oliyi?

50 gram mı ?

50 gram ne kadar ediyor bilmiyorum
6 adeti geçmesin kuruyemiş :) yanına da meyve

gayet iyi fazla olmaz ye kuzucum
Avuç içi kadar yapıyor kuzum 1 kaju iki fındık 3 badem vardı içinde yarım kayısı yarın incir 3 5 üzüm.iate toplamı 50 Gr

Eki Görüntüle 2145430

Eveeett 4 haftanınn sonuna geldik:KK31::KK31: her hafta 1 kilo versek bu hafta 4 kilo vermis olacaktik :KK34:hepimiz şapkamızı önümüze alıp düsünmeliyiz ne yaptık ne ettik :KK37:

10 kilo verme aşkı demek:rolleyes: heyecan demek :rolleyes:bir an önce kurtulmak demek :rolleyes:ne zmaana kadar tasıcaz sırtimızda bu yükü :rolleyes:

Tabloya bir kalem daha ekledim 4 haftadagiden diye :KK28:

Goruyoruz ki esram hedefe en yakın olan :sampiyon:

Kendi adıma duraksamlarimı kendimce yorumladim:kızgın:

Masumumda sabah kendisi hakkında biseler yazmisti onuda okudum :KK36:

Bu tablo bizi daha sirkelesin :kızgın::kızgın::kızgın:
10 haftada giden ne olacak demiyorum :KK51:
7 haftada giden ne olacak :rolleyes:2 hafta sonra yine eksileri yazicam:KK39: bakalım kimler -5 lere -6 lara ulasmis belki -7 nile gorebiliriz :rolleyes:bu TAMAMENbize bağlı :KK73:

BEYIN
MIDE
Iliskiyi iyi kurup şu tabloya gururla bakalımmmm:rolleyes:

@Esra_4378 Nare83 Nare83

Not : cok özur dileyerek düzeltme yapıyorum biz 13 nisanda basladik yani o baslangic kilolarimiz 4 haftada giden diye resme yazmam gerekirdi cok ozur

ay bana bak yaaaaaa:(

KALPLERİN BİRİNCİSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

text.gif

Back
X