Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kimse beni yanlış anlamasın ama dinimiz kuranimiz doktorun araştırıp yıllarca uğraştığı şeyi bize çoktan bildirmiş
Şöyle ki anne sütünün yüzde 90 sudur yüzde 1p vitamin yağ yediğimiz besinlerin değerleridir
Şimdi benim hiçbir zaman oluk.oluk sütüm olmadı fakat iki bebegimide 6 ay sadece anne sütüyle besledim çünkü ben çokluğundan daha çok içeriğine bakarım işte diyoruz burda tatlı yiyince süt çoğalıyor peki eyvallah içeri hiç düşünmüyor göğüsler doldu gerisi mühim değil bu çok yanlış.....
Ramazan'a gelecek olursak yüce rabbim müsade etmiş peygamber efendimiz s.a.v hadisler söylemiş emziren anneler için neden emzirirken ek gıdaya geçmeden oruç tutma inadi o bebeğin hakkını girmeye gerek yok ki
Esra_4378 Esra_4378 cnm benim ilk ramazanda oğlum 10 11 aylık flndı tuttum.. şimdi de 22 aylık oldu.. ramazanandan sonra sütten kesmeyi düşünüyorum inş.. o yüzden ramazanda azaltırım diye düşünüyorum .. teşekkür ederim yazın için :))

Esra_4378 Esra_4378 cnm benim ilk ramazanda oğlum 10 11 aylık flndı tuttum.. şimdi de 22 aylık oldu.. ramazanandan sonra sütten kesmeyi düşünüyorum inş.. o yüzden ramazanda azaltırım diye düşünüyorum .. teşekkür ederim yazın için :))
Ben oğlan 1 yaşındaydı tuttum kızda 11 aylık ama arada emiyor öyle zevk için gibi aktif emmiyor tutarım küçük ve emiyo olsalar tutarmiydim bilmiyorum başıma gelmedi hic

Kahvaltı 07:00
Kıymalı yumurta (ay akşam nasıl canım cekmis ti )
Peynir
Zeytin
Domates /salatalık/biber
1 dlm ekmek

Ara (olmasada olur)
1 incir
Kahve

Öğlen
1 minik dolma
Yoğurt
3 ymk semizotu salatası

Aksam 19:00
1 tabak madımak yemeği (@eflalim bilir)

Şimdi bı sütlü kahve

Spor henüz yok
Şu 1.5

Bütün tadım.kacti su bile içmedim bugün

Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego smykmy smykmy

Aslında kabak vardı rendelenmiş ceviz bile vardı üstünde , canım yemek istemedi dipfreze attım , sıcak bişey istedi cnm madimagi isityim yedim
Ispanak gibi bı ot yemeği

Sonuçlar harika

Takım harika
1. Yizzzzz
Bireyselde vayt 2 ve lunya 3
İlk 3 e 2 kişi girmiş takımdan
Daha ne isteriz yaaaaa
Vayt listeye girdi
Fılavır mezun
Mali 7 lere geçti
Smy 6 lara
Bonus 2014 te gördüğü bir kiloyu gördü