- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
Mezun oldun dimi canımYesin ya yazıktır
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezun oldun dimi canımYesin ya yazıktır
![]()
Kimse beni yanlış anlamasın ama dinimiz kuranimiz doktorun araştırıp yıllarca uğraştığı şeyi bize çoktan bildirmiş
Şöyle ki anne sütünün yüzde 90 sudur yüzde 1p vitamin yağ yediğimiz besinlerin değerleridir
Şimdi benim hiçbir zaman oluk.oluk sütüm olmadı fakat iki bebegimide 6 ay sadece anne sütüyle besledim çünkü ben çokluğundan daha çok içeriğine bakarım işte diyoruz burda tatlı yiyince süt çoğalıyor peki eyvallah içeri hiç düşünmüyor göğüsler doldu gerisi mühim değil bu çok yanlış.....
Ramazan'a gelecek olursak yüce rabbim müsade etmiş peygamber efendimiz s.a.v hadisler söylemiş emziren anneler için neden emzirirken ek gıdaya geçmeden oruç tutma inadi o bebeğin hakkını girmeye gerek yok ki
Ek gıdaya geçtiyse tut bence cnm.. ilk oğlum 7 aylıkken ramazan geldi tuttum benDoğru canım benim kız 7 buçuk aylık olacak ek gıda veriyorum gün içinde tutabilirim dimi canım
Ben oğlan 1 yaşındaydı tuttum kızda 11 aylık ama arada emiyor öyle zevk için gibi aktif emmiyor tutarım küçük ve emiyo olsalar tutarmiydim bilmiyorum başıma gelmedi hicEsra_4378 cnm benim ilk ramazanda oğlum 10 11 aylık flndı tuttum.. şimdi de 22 aylık oldu.. ramazanandan sonra sütten kesmeyi düşünüyorum inş.. o yüzden ramazanda azaltırım diye düşünüyorum .. teşekkür ederim yazın için :))
Aynen canım buyuk kızım da da aynı ayda idi tuttum sıkıntı olmadıEk gıdaya geçtiyse tut bence cnm.. ilk oğlum 7 aylıkken ramazan geldi tuttum ben
Ben löpet demiştim
GElecek geleceeeek daha kutlaamsını yapacağızKelebek kadar ömrü olsa da
Ben de listeden mezun oldum
Hedef kiloma ulaştım
Nerde tebrikler
Miu hariç
![]()
Canim hayırlı olsun mezuniyetin kepin
Vay beeeeeee
hatırlamıyom doğrudur bınıs
Flavırmıben dedim ulan austa güldüydü
@Ausencia beni temelli unutan aus hani