Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemiklerin iri de miBenimki kilo değil bi kere![]()
Bilmiyorum. Ki Bebiş 6 aylık olsun öyle mi gireyim şimdi mi bilemedimYani istiyo musun??
Bende fıkrımı soyleym bu bebege ve anneye gore degısır o yuzden denemeyle bakılır oluyosa tutulur.ben ozel gunde tutttum ve 4 te sutum kalmadı kızım mızmızlandı suan 6 ay 4 gunluk oyle aman aman da ek gıda yemıyor zorla cıngırakla falan 5 6 kasık anca yedırıyorm ama emmeye gelınce ıyı emıyo ıstah yonunden.o yuzden anne kenıdını ve cocugu deneyıp oyle karar vermelı tutup tutmayacagına benım fıkrm bu yonde.keske tutabılsem sonradan tutmak daha zor bunu kımse ıstemez zaten emınım. mılletle ıyı oluyo oruc
Yok yok etim sıkıKemiklerin iri de mi![]()
Ekim 24 diyete başlama tarihim1 hafta da mezun olarak tarihe geçtin kuzum unutur musun hiç tebrikler tebrikler tebrijler
Allah iyilik versin canımhııı çok..
bi kere ben yılların fıstık ezme yapımcısıyım hadi ordan
iyiyim canom.. okullar kapanınca bitcek mi yoğunluk.. özlüyorum.. kilo koruma devam demek harikasın![]()
Floweroflife havai fişek gifi yüklemeye çalıştım beceremedim. Sen burda var gibi düşüm
Tam burada
Sırf liste için etsiz kalmayı göze aldın sen gözlerinden öperim
Mezuniyetin kutlu olsun kuzum
Tebrikler canımHerkese çok teşekkür ederim kızlar, ciddi olarak burası olmasa buraya kadar gelemezdim.
Herkesin teker teker çok emeği var. Herkese çok teşekkür ediyorum
![]()
Floweroflife
![]()
Fılavırım narin kibar arkadaşımız hayırlı olsun mezuniyetin![]()
Evet nevo
İşte beklenen havai fişekler
Çok teşekkürler bonus, darısı sana(olacak ben inanıyorum)
![]()
Maşaallah canım harikasınEvet nevo
Eski mortim
52.5’le mezun oldum
Şimdi koruma zamanı
![]()
Bonus ben de senelerce kilo vermeyi düşünüp aldıkça aldım, ama ne zaman ki o senin takıldığım dediğin şeyi aştım , kilolar gitmeye başladı. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden
Bende inanıyorum. Bişey vardı sanki engel olan takılıp kaldığım çok şükür onu aştım![]()