Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cakil80 cakil80 çakılım nasılsın neler yaptın ben yokken?

@igdedali kuzucum nasılsın nasıl gidiyor?
Cok gecmis olsun umarim tedavi sonuc verir kendini daha iyi hissedersin yaz geliyor malum tatil zamani agustosta bebegi kibrista nuhun gemisinde yapalim geyigi donduruyoruz. Hayati boyunca anlatacakhikayesi olur :emir_bebek: Çok birsey yapamadim canim işten çok geç çıkıyorum bi de eğitimler hersey üst üste geldi çok fena. Kilo alamayan çalışıyorum. Bir Terapist buldum 19 unda basliyorum. Haftasonu çalışınca gidemedim. Umarım başarılı sonuçlar alırım

Yavrum kayısı hurma yesene bol bol, et tıkıyo seni sanırım. Kayısı ye üstüne su iç
Kuzum 6 ay gayet güzel gitti, şu yanlış aldığım ilaç bağırsakları tıkadı, en iyisi bir süre dediğin gibi kayısı, dürtücü çay bs yapıp motoru tekrar çalıştırmam lazım
:KK70:

13 mayıs menüsü

8.30: Terayağında 1 yumurta, peynir, 3 zeytin, dom, sal, bib, 2 dilim tb ekmeği

12.00: 3 kaşık yoğurt

15.00: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık sebzeli tavuk sote, 3 kaşık yoğurt , 3 kaşık şekersiz kayısı hoşafı

19.00: 3 ceviz, salatalıklı 1 kase yoğurt

Su: 3 litre
Spor: 30 dk normal yürüyüş, 30 dk eliptik yapabilirsem hastayım maalesef :(

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @masumm

kızlar benim ses gitti nasıl açılacak yarın mukabelede var bugun duzeltmem lazım
Ilık şeyler ve en az 2 litre su. Konuşmaktan benimde kesilir hep meslek hastalığı doktor tavsiyesi belli araliklarla sürekli şu iciyorsun. Benim de kısık suan konusmaktan. Su içiyorum sürekli yarına kadar hafiflesin diye.

Menumu vereyim

Kalkinca biraz kabak cekirdegi

Kahvalti 11.30
9 zeytin
5 6 tane kızarmış patates
Yarim dilim kek
Salatalik
Sekersiz cay
(Misafirlikteydim peyniri cig ve yumurtayi haslanmistan baska yemedigim icin boyle oldu kotu oldugunu biliyorum)

Ara 13.00
Sade turk kahvesi

Ara 15 16 arasi
Yarim muz
Ceyrek elma
6 kiraz
5 cilek
Biraz kabak cekirdegi

Aksam 18.30
1 lahmacun
Salatalik

Su 2yi gecti
Spor var eklicem
Whiteblacklife Whiteblacklife

Cok gecmis olsun umarim tedavi sonuc verir kendini daha iyi hissedersin yaz geliyor malum tatil zamani agustosta bebegi kibrista nuhun gemisinde yapalim geyigi donduruyoruz. Hayati boyunca anlatacakhikayesi olur :emir_bebek: Çok birsey yapamadim canim işten çok geç çıkıyorum bi de eğitimler hersey üst üste geldi çok fena. Kilo alamayan çalışıyorum. Bir Terapist buldum 19 unda basliyorum. Haftasonu çalışınca gidemedim. Umarım başarılı sonuçlar alırım
saol tatlım. evet anlıyorum seni. işteki aşırı yoğunluk, yemek ve dinlenme saatleri, zamansızlık vs. herşeyi alt üst ediyor. inşallah yoluna girer çakılım. Allah kolaylık versin. bir terapist de bana lazım. benim kilo olayım psikolojik kökenli. hırsımı yemekten çıkarıyorum. yiyerek rahatlıyorum. bundan acele vazgeçmem lazım.

Kuzum 6 ay gayet güzel gitti, şu yanlış aldığım ilaç bağırsakları tıkadı, en iyisi bir süre dediğin gibi kayısı, dürtücü çay bs yapıp motoru tekrar çalıştırmam lazım
kayısıya devam et ama bence probiyotik kapsül al. fermente yiyecekler tüket. ev yoğurdu, ev yapımı kefir, ev turşusu vs. bol lifli besinler. hepsi sana yardımcı olur.

Ay ne bilim :KK70:

Dun bi ayakkabi begendim cok guzel durdu ayagimda 365 liraydi ben o parayi vermem dedim gece ruyama girdi zalım ayakkabi :KK70:
Ben verdim valla ayaklarım çok ağrıyor mecburen veriyorum. Flo dan aldım 1 kes 12 saat sonra agliyordum agridan işte dayanamadim. Mecburen rahat ayakkabı almam gerekiyor. Uzun süre ayaginizda kaliyorsa ayakkabı çok önemli ihmal etmeyin sonra çok acitiyorlar

içinden çeyrek altın mı çıkıyomuş o ne be 365 lira :KK70: :KK70:
Inan ben aldım daha giyerken bu ayagimdan hiç cikmasin dedim öyle bir aşk yaşadım ayakkabı ile öyle yumuşak öyle rahatti ki sanki bulutlarn üstünde yuruyordum hem de topuklu olmasına rağmen. Ayakkabidan çok çektiğim için gözümü kapattım verdim valla

şu zayıflama olayında ve kilo koruma olayında; yenilen cısss yiyeceğin ardından battı balık deyip ardarda devamını getirmemek çok önemli. ama biz nedense kopuyoruz bu noktada. kafada devreler yanıyor. halbuki bunu yapmasak diyetler kopmaz. çünkü batırınca da diyeti hepten bırakıyoruz o_O:işsiz:o_O:işsiz::oops:

Tırnak çıkarken kenarlara batıyor deriye gömük çıkıyor kenarlar. Sanırım seninkinden farklı. Doktor çekelim dedi ama tekrar böyle uzayabilir filan diyince vazgeçtik
Canım onun için teller var netten bak , tırnağa yerleştiriliyor. Esimin evlendim evleneli var al doyurucu almadı ama o kulak çöpünün pamuğunu çıkarıp tırnağın kenardan altına koyuyor batan yerlere yani , her gün yapıyor bunu. Boşuna acı çekiyor yıllardır o da bir tuhaf.

Back
X