Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kaptancık bugun oruca başladık iftar oncedi bildirim yaparımGünaydıııınnnnnpazartesi geldi bileee
Pazartesi tartıları gelsiiiin bakalım haftasonu neler oldu bir görelim![]()
günaydın kaptancık bugun oruca başladık iftar oncedi bildirim yaparım
Oynaşmayın sabah sabah
Etrafındakiler öyle bir anlatiyor ki hayatlarını sanki sadece ben asosyalim ben pazar günü pijamami bile çıkarmadim o dereceYalnız değilsin çakılım çoğumuzun öyle. Hep bi rutin işler peşinde koşan atletler gibiyiz
Sabah kalk ders çalış işe git akşam eve gel yemek ye dersaneye. Ordan gel spor yap uyu. Hele haftasonu
Sabah ders çalış akşama kadan. Akşam 1 saat spor yap film izlerken 10. dk da uyu![]()
Sabah sabah tartı sinirimi hoplattı.. atcam camdan aşağı onu![]()
Kilo veremiyorum
![]()
En güzeli sabah olurOynaşmayın sabah sabah![]()
biz her sene boyle yaparız kaptan önce başlarız bünye alişsin diye yoksa ilk günden fena baş ağrısı oluyor amin hepimizinki kabul etsinTamamdır Allah kabul etsin canım.
Ne orucu bu? Öğreneyim ben de. Ramazandan bir gün önce neden?
hayırdır maliii
İki dkda beni bırakıp miuya sarıldı hemen kıskandım
hayırdır maliii
Ben de yapamadim geçen gün mantı yiyemedim artık makarna da istemiyor canım keyif vermiyor keşke evde olsam da yemek yapsamben ki iki koca tabak mantı yiyebilen, üstüne de tatlı gömen, onun hemen üstüne de çerez yiyen biriydim eskiden![]()
Kuzu isyerine gidince cuma günkü listeyi at da bildirimleri yazmak kolay olsunServise biniyorum. İşyerinde gelirim
Bildirimler gelsiiiin
Artı mı görmüyorım. Baya baya artı görüyorum. Aynı durumdayız. Yemeyip artı görmek.En azından artı çıkmıyorsun, sabah tartiyi tekmeledimyesem canım acımazdı
yemeyip artı gördüm
![]()
Canını yerim senin çikilat sosum
Heee anladım canom. Aminbiz her sene boyle yaparız kaptan önce başlarız bünye alişsin diye yoksa ilk günden fena baş ağrısı oluyor amin hepimizinki kabul etsin
İki dkda beni bırakıp miuya sarıldı hemen kıskandım![]()
Aynen aklımda kuzum gidince yapacağımKuzu isyerine gidince cuma günkü listeyi at da bildirimleri yazmak kolay olsun![]()
Çok iyi ya maşallah be