- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
Esin konusunda sevindim diğer konuda ne desem simdik içimden geçen o adama saymakta durduk yere Ban yerim sıkma canını ya sende karşı dava aç
ya eşim böyle biri sözlerin adamı değil. uzattıkca uzatıyoruz konuşmamayı. ama hala bi resmiyet var aramızda ve bundan memnunum ben. iyi kötü evine bakan sorumluluk sahibi biridir. geçen yengemle konuştum ne adamlar var ya dedi. anlattı da anlattı. aldatan eşine hakaret eden her gün eziyet eden tanıdıklarını. düşündüm ben de.. biraz daha böyle gitsin bakalım. tabi ki ilk günki gibi aşk olmaz ama en azından hır gür olmasın. kızımın psiklojisi için.
patron eskisi ise inan saydıracak kadar bile değmez. hiçbirşeyi beceremicek bir insan ve profesyonel olarak çok faydam dokundu kendisine ve şirketine. ama saçmalıkları yüzünden tartıştık ve alttan almadım.. ve işten çıkardığı halde tazminat filan da ödemedi. neyse dedim degmez gittim ihtar çektim. kendisi çıkmış demiş zaten muhasebeye de.
ugraşmadım sallamadım da. insan ama bu kadar mı hazımsız olur ya? çok bile çalışmışım onun için.
yok dava mava açmicam gitsin açsın davayı ve nasıl kaybediliyormuş görsün. hiçbirşeyi ispat edemez çünkü. enerjisinin bizim gibi insanlar ile harcicana azıcık işine yoğunlaşsa batma aşamasında olmazdı zaten.