- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Var kuzum kullanıyorumGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.
Fito krem var çabuk iyileşmesini sağlar. Adını yanlş yazmadm umarm bi bakaym doğru mu yazmşm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var kuzum kullanıyorumGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.
Fito krem var çabuk iyileşmesini sağlar. Adını yanlş yazmadm umarm bi bakaym doğru mu yazmşm
Wayt spora doymuyorduuuOhhh dolu dolu menü beğendim su güzel spor güzel ama az oryantal yok mu
Puanin:9
Helööö ordasınız mı![]()
Nasılsın maliicimNe zaman muhabbet oluyo şarjım bitiyo. Şimdi şarjım var ama kimse mevzu açmıyo hiç![]()
Yumuşak yumuşakMaliii![]()
İyiyim kuzucum karnım tok sırtım pek. Sen ne zaman açıyon orucu hayırlısıyla. Allah kabul etsin inşallahNasılsın maliicim
Yumuşak yumuşak
Aklıma bizimkiler dizisindeki dunkof halit geldi![]()
Amin canım hepimizinkini 15 dk varİyiyim kuzucum karnım tok sırtım pek. Sen ne zaman açıyon orucu hayırlısıyla. Allah kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin o zaman şimdiden, afiyet olsunAmin canım hepimizinkini 15 dk var
Amin canım tşk ettimAllah kabul etsin o zaman şimdiden, afiyet olsun![]()
Minnak takım size ne dicem dinleyin
4 sene önce giydigim kiyafetin icine girdim harika oldualllahımmm 5li rakamlara talibim direk enerjimi gönderiyorum 55 olayım allahımmmmm
oluyor
olacak
az kaldı galiba
Floweroflife ın dedigi gibi insa çorap sökügü gibi gelir
![]()
Gecen gun hep aldigim makarna lastik gibi geldi yemek istemedim resmen normalde ben onu her öğün yerdimHem ağır geliyo hem rahatsız ediyo di mi tuhaf geliyo insana bu durum
Ben geçenklerde tb deniyim dedim eşim çok beğendi, son iki hafta sonu tb makarnA yapıyorum. Hem doyurucu hem lezzetli. Bundan sonra hep tb al dedi herifGecen gun hep aldigim makarna lastik gibi geldi yemek istemedim resmen normalde ben onu her öğün yerdim