- 11 Nisan 2007
- 87.593
- 514.628
- 1.223
Öğrenilmiş çaresizlik kabullenilmiş başarısızlıktır sayın bonus![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenilmiş çaresizlik kabullenilmiş başarısızlıktır sayın bonus![]()
Söz verdin menüler ben deEfferim la, caaart diye iniverdin..
Ben de cıslardan cıslara koştum
Neyse bu hafta o kadar abartmam umarım
![]()
Neeee çamura yatcamm behhhÇamura yatma camura![]()
ben de iştahsız oluyorum vaytNormal olan o aslında kuzum çünkü regl döneminde bunye ekstra kalori yakıyor yani günde 500 kalori daha fazla yakıyor vücut daha çabuk acıkıyor bu yüzden
Benimde mesajlarımı 2 saate gonderiyor![]()
Aselsan ın patronu olan yerde çalışıyom benOhaa aselsan da mıydın lan sen
Burda Sivastakince bi çocuk vardı
Allahııım daaş daaş. O dönem ünide teknokenttelerdi. Benim de işim ordaydı. Bi gün ayağım çok ağrıyordu işten izin alıp hastaneye gidecem ama kuruş param yok. Yürüyeyim desem taa nerde hastane. Tesadüf o da çıkıyormuş
Hastaneye bırakmıştı iki gözümün çiçeği. Geldi içeride de bekledi sonra merkeze kadan bıraktı
Ertesi gün de istifamı verdim işe daha da karşılaşmadık
Aselsandakiler hep daş ulan nedense![]()
bekle bekleeeeeeeeeeeeeŞuraya daha yeni uyanmış bir lunya bırakayım
Dün 59.7 çıkmıştım , şimdi 1-2 Gr daha eksi çıkarım belki
@MiuLego
Yok anacım ben senın hızına yetısemem masaallahın var kılo verme konusundaBenim de regl 5 günü kızlar bilir çok pis siserim ama buna göre önlemini alirim
İşte regl yaklaşımda dünyayı yiyesim geliyor olunca zorla sokuyorum ağzıma evet çok sisiyoruz bu defa liste var diye bayağı zorladimben de iştahsız oluyorum vayt
Bizim ödemler de coşuyor ya ilk birkaç gün
Onun etkisi bence yer yok ki nereye yiyecez
Olana kadar iştah bi geldi mi 3-4 gün zorla yemek
Aus ne kızardı ya tüm günü 2 parça meyveyle geçiştirdim diye
Tamam tamam tatlı yok.Söz verdin menüler ben detelden taciz ederim
![]()
Aynen ,pırt pırt oynatıyo bi geri bi ileriBenimde mesajlarımı 2 saate gonderiyor![]()
Kolay kokay çkamam heralde iştenO zaman 6 lari görene kadar çıkma işten![]()
Walla waytim ben de tam regl oncesindeyim normalde dünyaları yerdim, miuyu yicem diye tuttum kendimiİşte regl yaklaşımda dünyayı yiyesim geliyor olunca zorla sokuyorum ağzıma evet çok sisiyoruz bu defa liste var diye bayağı zorladim
Çıkma çıkmaKolay kokay çkamam heralde işten![]()
Ay ben de önümüzdeki haftayı atlatiyim karışık tost yicem yarim ekmekBen bu hafta sonu ekim ayından itibaren ilk defa makarna yiyeceğim
Çok heyecanlı
![]()
Nasıl kız calisiyordunya zaten başka okumani basvurdun
Eki Görüntüle 2147580
karpuzlarım keleklerim nasılsınız?
spor tablomuzu kontrol edelim mi?
@Esra_4378
@pempisler
Whiteblacklife
hepfit
smykmy
@Portakal Sulu Ordek
Bonus
Floweroflife
@Sherrysherrylady @Konyakk @masumm kızlar spor bildirimleri gelmeyince sizi çıkarmak zorunda kaldımtekrar düzenli spora başlayınca isterseniz takıma dahil olabilirsiniz
![]()